Bruschetta's op z'n Vlaams: lekker eenvoudig!
15 min.
2 pers.
Kaasstengels met Belgische kaas: lekker voor jong en oud!
15 min.
2 pers.
Peperkoek en kaas bij het aperitief? Jazeker, het kan!
15 min.
2 pers.
Een 'ouderwets' blokje kaas met een Zuiderse toets:
de zon op je bord!
10 min.
2 pers.
Nacho's met Belgische kaas, why not!
15 min.
2 pers.
Op zoek naar een recept voor een druilerige dag? Risotto met butternut is je go to!
25 min.
2 pers.
Een eenvoudig aperitiefhapje met kaas van bij ons als leuk alternatief voor het klassieke kaasblokje.
30 min.
25 stuks
Op zoek naar een alternatief recept voor een croque monsieur? Zoek niet langer! Foodblogger @helenkookt biedt inspiratie.
10 min.
1 pers.
Macaroni met witloof: een must try!
20 min.
4 - 5 pers.
Een super verrassend gerechtje met een echte umami flavour waar je iedereen mee omver blaast! Ontdek het recept van foodblogger @chloekookt.
15 min.
2 pers.
Een ovenschotel met kaas, wie houdt daar nu niet van? Een lekker gerecht voor het hele gezin.
35 min.
2 pers.
Een vergeten gerecht dat we niet zo vaak meer klaarmaken... Maar dat wel de absolute favoriet is van Wim Opbrouck!
30 min.
1 pers.
Kaaskroketjes bij het aperitief met een Vlaamse Flandrien-toets: wie lust dat nu niet?
60 min.
4 pers.
Chef Bart Desmidt stak de handen uit de mouwen voor gehaktballetjes met een Vlaamse twist!
25 min.
4 pers.
Kip en kaas, altijd een voltreffer! Dat vindt ook chef Bart Desmidt.
15 min.
4 pers.
Een tijdloze klassieker aan de feestdis: varkenskroon!
45 min.
4 pers.
Chef Bart Desmidt ging aan de slag met Flandrien Oud. Voer voor een feestelijk aperitiefhapje!
15 min.
4 pers.
Gehaktballetjes gevuld met de aroma's van Flandrien Gerijpt, geserveerd in een zachte stoofvleessaus. Een ideaal gerecht voor een mooi familiemoment.
60 min.
4 pers.
Kaaskroketten met Flandrien Kaas, why not!
60 min.
4 pers.
Pastalovers, verenigt u! Met deze heerlijke pasta van de hand van Jeroen Meus gaat de zon onmiddellijk schijnen.
40 min.
4 pers.
Een heerlijk authentiek recept dat 500 jaar teruggaat? Flandrien Kaas vormt de kers op de taart!
100 min.
4 pers.
Kaas op de barbecue? Why not!
15 min.
1 pers.
Met deze dikke staafjespasta scoor je bij jong én oud. Lekker traditioneel vul je ze met een zachte, smakelijke inhoud.
55 min.
4 pers.
Een ideaal aperitiefhapje zijn lekkere, huisgemaakte zoute koekjes.
40 min.
6 pers.
Oh crêpe! Combineer versgemaakte hartige pannenkoeken met de krachtige, volle en intense smaak van Flandrien Oud.
40 min.
4 pers.
Bij een salade denk jij automatisch aan zwoele zomerse temperaturen, toch?
15 min.
4 pers.
Wedden dat je gasten je zullen beschouwen als een krak in het maken van een gezonde snack?
20 min.
4 pers.
Olé. Met Flandriacho’s scoor je als een echte Mexicaan.
15 min.
4 pers.
Een ovenschotel is altijd een goed idee. Lekker dampend op de tafel zorgt het voor een extra portie gezelligheid.
35 min.
4 pers.
Een klassieker die met de toevoeging van enkele unieke ingrediënten naar een hoger niveau getild wordt.
75 min.
4 pers.
Met tagliata serveer je een Italiaanse klassieker.
20 min.
2 pers.
De croque monsieur in verschillende jasjes. Met dit trio verhef je dé golden oldie van de simpele gerechten tot
een waar kaasfestijn.
15 min.
2 pers.
De wraps zijn een dankbaar ingrediënt waarmee je oneindig veel kan combineren.
65 min.
4 pers.
Witloof in de oven is zonder twijfel één van de meest legendarische Vlaamse klassiekers.
60 min.
4 pers.