15 min.
2 pers.
Voor de kaasstengels:
Snijd een bladerdeeg in reepjes van 1 cm breed en 10 cm lang. Vlecht twee stengels rond elkaar. Smeer de stengels in met eigeel. Bestrooi ze met geraspte Flandrien Grand Cru, gedroogde rozemarijn en peper en zout. Zet 10 minuten in de oven op 180 °C.
Voor het bier:
Schenk het saison-bier in een ruim aperoglas met een schuimkraag van 2 vingers dik voor het beste resultaat.
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.
15 min.
2 pers.
Voor de kaasstengels:
Snijd een bladerdeeg in reepjes van 1 cm breed en 10 cm lang. Vlecht twee stengels rond elkaar. Smeer de stengels in met eigeel. Bestrooi ze met geraspte Flandrien Grand Cru, gedroogde rozemarijn en peper en zout. Zet 10 minuten in de oven op 180 °C.
Voor het bier:
Schenk het saison-bier in een ruim aperoglas met een schuimkraag van 2 vingers dik voor het beste resultaat.
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.
Chef Bart Desmidt ging aan de slag met Flandrien Oud. Voer voor een feestelijk aperitiefhapje!
15 min.
4 pers.
Kip en kaas, altijd een voltreffer! Dat vindt ook chef Bart Desmidt.
15 min.
4 pers.