20 min.
4 pers.
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat volledig afkoelen.
Halveer de avocado, verwijder pit en schil en snijd in plakjes. Schil de mango en snijd in fijne reepjes. Was de mini komkommers en maak linten met een dunschiller. Halveer de kerstomaatjes. Pel en snijd de rode ui in fijne maantjes.
Maak de dressing: meng Griekse yoghurt, graantjesmosterd, witte wijnazijn, honing en olijfolie. Kruid met peper en zout.
Meng de pasta met de dressing. Verdeel de pasta over diepe borden en schik er avocado, mango, komkommer, tomaat en ui over. Schaaf Flandrien Light over de salade. Werk af met geroosterde amandelen, pittenmix, chilivlokken en bladpeterselie.
20 min.
4 pers.
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat volledig afkoelen.
Halveer de avocado, verwijder pit en schil en snijd in plakjes. Schil de mango en snijd in fijne reepjes. Was de mini komkommers en maak linten met een dunschiller. Halveer de kerstomaatjes. Pel en snijd de rode ui in fijne maantjes.
Maak de dressing: meng Griekse yoghurt, graantjesmosterd, witte wijnazijn, honing en olijfolie. Kruid met peper en zout.
Meng de pasta met de dressing. Verdeel de pasta over diepe borden en schik er avocado, mango, komkommer, tomaat en ui over. Schaaf Flandrien Light over de salade. Werk af met geroosterde amandelen, pittenmix, chilivlokken en bladpeterselie.
Een vergeten gerecht dat we niet zo vaak meer klaarmaken... Maar dat wel de absolute favoriet is van Wim Opbrouck!
30 min.
1 pers.
Bij een salade denk jij automatisch aan zwoele zomerse temperaturen, toch?
15 min.
4 pers.