30 min.
4 pers.
Kruid de kippendijen met peper, zout, paprika en curry. Grill op de bbq of in de grillpan.
Snij de witte uien & chili voor de chili/ajuincompote. Bak samen aan met de spekblokjes. Kruid met peper, zout en suiker. Stoof aan op een laag vuur en blus met rode wijnazijn.
Schil de aardappelen en snij in frietjes. Bak voor op 6 minuten op 145 C° en bak 3-4 minuten af op 185 C°.
Snij de tomaatjes, rode ui & padronpepers. Kruid af en rooster op de bbq of in een pan.
Doe de frietjes in een ovenschaal en leg de gesneden kip er bovenop, samen met de uiencompote en geroosterde groenten. Werk af met veel geraspte Flandrien Rouge en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 185 C°.
30 min.
4 pers.
Kruid de kippendijen met peper, zout, paprika en curry. Grill op de bbq of in de grillpan.
Snij de witte uien & chili voor de chili/ajuincompote. Bak samen aan met de spekblokjes. Kruid met peper, zout en suiker. Stoof aan op een laag vuur en blus met rode wijnazijn.
Schil de aardappelen en snij in frietjes. Bak voor op 6 minuten op 145 C° en bak 3-4 minuten af op 185 C°.
Snij de tomaatjes, rode ui & padronpepers. Kruid af en rooster op de bbq of in een pan.
Doe de frietjes in een ovenschaal en leg de gesneden kip er bovenop, samen met de uiencompote en geroosterde groenten. Werk af met veel geraspte Flandrien Rouge en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 185 C°.
Romig, hartig en vol smaak: deze risotto met Flandrien Jong, Italiaanse worst en paddenstoelen is pure comfort op je bord!
35 min.
4 pers.
Een tijdloze klassieker aan de feestdis: varkenskroon!
45 min.
4 pers.