15 min.
4 pers.
Leg de eieren in kokend water tot ze hardgekookt zijn. Giet het water af en koel de eieren onder koud stromend water. Snijd ze daarna in partjes.
Was de appels en snijd ze in kleine blokjes. Je hoeft ze niet te schillen. Hak vervolgens de walnoten fijn. Schraap de draden van de selder met behulp van een dunschiller en snijd in julienne. Snijd de Flandrien Light in kleine dobbelsteentjes. Was de rucola en leg in een schotel.
Strooi de appeltjes, de julienne van de selder, de gehakte walnoten, de rozijnen, de dobbelsteentjes Flandrien Light en de partjes ei erover.
Meng vervolgens de mayonaise, de mosterd en de Griekse yoghurt. Sprenkel de dressing over de salade naar eigen smaak.
15 min.
4 pers.
Leg de eieren in kokend water tot ze hardgekookt zijn. Giet het water af en koel de eieren onder koud stromend water. Snijd ze daarna in partjes.
Was de appels en snijd ze in kleine blokjes. Je hoeft ze niet te schillen. Hak vervolgens de walnoten fijn. Schraap de draden van de selder met behulp van een dunschiller en snijd in julienne. Snijd de Flandrien Light in kleine dobbelsteentjes. Was de rucola en leg in een schotel.
Strooi de appeltjes, de julienne van de selder, de gehakte walnoten, de rozijnen, de dobbelsteentjes Flandrien Light en de partjes ei erover.
Meng vervolgens de mayonaise, de mosterd en de Griekse yoghurt. Sprenkel de dressing over de salade naar eigen smaak.
Een klassieker die met de toevoeging van enkele unieke ingrediënten naar een hoger niveau getild wordt.
75 min.
4 pers.
Een frisse salade met pure smaken en een stevige bite. De perfecte keuze voor wie houdt van eenvoud met karakter!
40 min.
4 pers.