35 min.
4 pers.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Steek uit de bladerdeeg rondjes van ongeveer 8 cm diameter. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Spoel de aardappelen grondig en snijd ze met een mandoline of dunschiller in dunne plakjes.
Rasp de Flandrien Jong en ris de naaldjes van het takje rozemarijn.
Besmeer elk bladerdeegrondje met een laagje roomkaas. Leg de aardappelplakjes dakpansgewijs erop. Strooi hierover de geraspte Flandrien-kaas en bestrooi met de rozemarijnnaaldjes. Kruid af met peper en zout naar smaak.
Druppel een beetje olijfolie over elk taartje. Bak de aardappeltaartjes in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
35 min.
4 pers.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Steek uit de bladerdeeg rondjes van ongeveer 8 cm diameter. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Spoel de aardappelen grondig en snijd ze met een mandoline of dunschiller in dunne plakjes.
Rasp de Flandrien Jong en ris de naaldjes van het takje rozemarijn.
Besmeer elk bladerdeegrondje met een laagje roomkaas. Leg de aardappelplakjes dakpansgewijs erop. Strooi hierover de geraspte Flandrien-kaas en bestrooi met de rozemarijnnaaldjes. Kruid af met peper en zout naar smaak.
Druppel een beetje olijfolie over elk taartje. Bak de aardappeltaartjes in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Zin in een gerecht waar je gelukkig van wordt? Deze ovenschotel met prei, kippenballetjes en Flandrien Gerijpt is een echte winterklassieker.
45 min.
4 pers.
Gevulde aardappelen van de barbecue? Altijd een goed idee! Krokant, smeuïg en vol van smaak, perfect als bijgerecht of gewoon om van te genieten.
45 min.
4 pers.