35 min.
4 pers.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Steek uit de bladerdeeg rondjes van ongeveer 8 cm diameter. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Spoel de aardappelen grondig en snijd ze met een mandoline of dunschiller in dunne plakjes.
Rasp de Flandrien Jong en ris de naaldjes van het takje rozemarijn.
Besmeer elk bladerdeegrondje met een laagje roomkaas. Leg de aardappelplakjes dakpansgewijs erop. Strooi hierover de geraspte Flandrien-kaas en bestrooi met de rozemarijnnaaldjes. Kruid af met peper en zout naar smaak.
Druppel een beetje olijfolie over elk taartje. Bak de aardappeltaartjes in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
35 min.
4 pers.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Steek uit de bladerdeeg rondjes van ongeveer 8 cm diameter. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Spoel de aardappelen grondig en snijd ze met een mandoline of dunschiller in dunne plakjes.
Rasp de Flandrien Jong en ris de naaldjes van het takje rozemarijn.
Besmeer elk bladerdeegrondje met een laagje roomkaas. Leg de aardappelplakjes dakpansgewijs erop. Strooi hierover de geraspte Flandrien-kaas en bestrooi met de rozemarijnnaaldjes. Kruid af met peper en zout naar smaak.
Druppel een beetje olijfolie over elk taartje. Bak de aardappeltaartjes in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Met deze dikke staafjespasta scoor je bij jong én oud. Lekker traditioneel vul je ze met een zachte, smakelijke inhoud.
55 min.
4 pers.
Een super verrassend gerechtje met een echte umami flavour waar je iedereen mee omver blaast! Ontdek het recept van foodblogger @chloekookt.
15 min.
2 pers.