25 min.
4 pers.
Snijd de aardappelen in blokjes en bak ze in boter.
Meng het gehakt met de sjalot, het broodkruim, de mosterd, de kaas en het ei. Kruid met peper en zout. Rol tot balletjes
en bak de balletjes goudbruin.
Snijd de stronkjes witloof in vier. Kruid met peper en zout en stoof aan in boter.
Snijd de appelen in blokjes en het spek in reepjes en voeg toe. Blus met bier en room. Laat vervolgens inkoken. Kruid af met peper en zout.
Schik de stronkjes witloof mooi op een bord. Leg er enkele gehaktballetjes bij. Werk af met de aardappelblokjes, de romige saus van het witloof en de salade van rauwe witloof.
25 min.
4 pers.
Snijd de aardappelen in blokjes en bak ze in boter.
Meng het gehakt met de sjalot, het broodkruim, de mosterd, de kaas en het ei. Kruid met peper en zout. Rol tot balletjes
en bak de balletjes goudbruin.
Snijd de stronkjes witloof in vier. Kruid met peper en zout en stoof aan in boter.
Snijd de appelen in blokjes en het spek in reepjes en voeg toe. Blus met bier en room. Laat vervolgens inkoken. Kruid af met peper en zout.
Schik de stronkjes witloof mooi op een bord. Leg er enkele gehaktballetjes bij. Werk af met de aardappelblokjes, de romige saus van het witloof en de salade van rauwe witloof.
Romig, hartig en vol smaak: deze risotto met Flandrien Jong, Italiaanse worst en paddenstoelen is pure comfort op je bord!
35 min.
4 pers.
Een feestelijke plaattaart met de rijke smaak van Flandrien Rouge Gerijpt, gekarameliseerde sjalotten en een krokante bite. Ideaal voor elke gelegenheid!
60 min.
4 pers.