25 min.
4 pers.
Snijd de aardappelen in blokjes en bak ze in boter.
Meng het gehakt met de sjalot, het broodkruim, de mosterd, de kaas en het ei. Kruid met peper en zout. Rol tot balletjes
en bak de balletjes goudbruin.
Snijd de stronkjes witloof in vier. Kruid met peper en zout en stoof aan in boter.
Snijd de appelen in blokjes en het spek in reepjes en voeg toe. Blus met bier en room. Laat vervolgens inkoken. Kruid af met peper en zout.
Schik de stronkjes witloof mooi op een bord. Leg er enkele gehaktballetjes bij. Werk af met de aardappelblokjes, de romige saus van het witloof en de salade van rauwe witloof.
25 min.
4 pers.
Snijd de aardappelen in blokjes en bak ze in boter.
Meng het gehakt met de sjalot, het broodkruim, de mosterd, de kaas en het ei. Kruid met peper en zout. Rol tot balletjes
en bak de balletjes goudbruin.
Snijd de stronkjes witloof in vier. Kruid met peper en zout en stoof aan in boter.
Snijd de appelen in blokjes en het spek in reepjes en voeg toe. Blus met bier en room. Laat vervolgens inkoken. Kruid af met peper en zout.
Schik de stronkjes witloof mooi op een bord. Leg er enkele gehaktballetjes bij. Werk af met de aardappelblokjes, de romige saus van het witloof en de salade van rauwe witloof.
Gehaktballetjes gevuld met de aroma's van Flandrien Gerijpt, geserveerd in een zachte stoofvleessaus. Een ideaal gerecht voor een mooi familiemoment.
60 min.
4 pers.
Met deze dikke staafjespasta scoor je bij jong én oud. Lekker traditioneel vul je ze met een zachte, smakelijke inhoud.
55 min.
4 pers.