25 min.
2 pers.
Snijd 2 sjalotjes en een teen look fijn. Snijd een halve butternut in fijne blokjes en stoof alles aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout en leg er 3 takjes oregano bij.
Voeg 500 g risottorijst toe. Bak even mee en blus met een glas witte wijn.
Warm 500 ml kippenbouillon op en voeg stelselmatig toe aan de rijst.
Rasp 200 g Flandrien Oud. Roer deze door de risotto met nog een beetje bouillon wanneer de risotto bijna gaar is. Op die manier krijg je een zeer romige risotto.
Smelt een grote klont gezouten hoeveboter in een pannetje. Laat bruin worden en voeg een handvol pompoenpitjes toe. Giet over de risotto als afwerking.
25 min.
2 pers.
Snijd 2 sjalotjes en een teen look fijn. Snijd een halve butternut in fijne blokjes en stoof alles aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout en leg er 3 takjes oregano bij.
Voeg 500 g risottorijst toe. Bak even mee en blus met een glas witte wijn.
Warm 500 ml kippenbouillon op en voeg stelselmatig toe aan de rijst.
Rasp 200 g Flandrien Oud. Roer deze door de risotto met nog een beetje bouillon wanneer de risotto bijna gaar is. Op die manier krijg je een zeer romige risotto.
Smelt een grote klont gezouten hoeveboter in een pannetje. Laat bruin worden en voeg een handvol pompoenpitjes toe. Giet over de risotto als afwerking.
Een super verrassend gerechtje met een echte umami flavour waar je iedereen mee omver blaast! Ontdek het recept van foodblogger @chloekookt.
15 min.
2 pers.
Een ovenschotel met kaas, wie houdt daar nu niet van? Een lekker gerecht voor het hele gezin.
35 min.
2 pers.