15 min.
4 pers.
Kluts de eierdooiers met een klein scheutje water, peper en zout in een kommetje. Vul nog twee andere kommetjes met respectievelijk bloem en broodkruim.
Snijd de kipfilet in lange, fijne reepjes en paneer ze door ze eerst door de bloem, dan door het eigeel en ten slotte door het broodkruim te halen.
Meng voor het sausje de platte kaas met de tomatenpuree, de dragonazijn en de fijngehakte dragon.
Verhit een centimeter neutrale olie in een pannetje op het vuur. Frituur er de kippenreepjes in.
15 min.
4 pers.
Kluts de eierdooiers met een klein scheutje water, peper en zout in een kommetje. Vul nog twee andere kommetjes met respectievelijk bloem en broodkruim.
Snijd de kipfilet in lange, fijne reepjes en paneer ze door ze eerst door de bloem, dan door het eigeel en ten slotte door het broodkruim te halen.
Meng voor het sausje de platte kaas met de tomatenpuree, de dragonazijn en de fijngehakte dragon.
Verhit een centimeter neutrale olie in een pannetje op het vuur. Frituur er de kippenreepjes in.
Kaaskroketjes bij het aperitief met een Vlaamse Flandrien-toets: wie lust dat nu niet?
60 min.
4 pers.
Olé. Met Flandriacho’s scoor je als een echte Mexicaan.
15 min.
4 pers.