Belgische vlag Belgische vlag

Gin-tonic
en kaasspiesjes
van Flandrien Oud

Bekijk de video
Bekijk hier de receptvideo

icon clock10 min.

icon persons2 pers.

Bereidingswijze

Voor de kaasspiesjes:
Doe een blokje Flandrien Oud, een blaadje verse rucola en een zongedroogde tomaat op een spiesje.


Voor de gin-tonic:
Vul je glas met ijs. Giet er 50 ml gin en 100 ml tonic overheen.


Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.

Bereidingstip

Werk je gin-tonic af met steranijs en een schijfje sinaasappel.
Bekijk de video
Bekijk hier de receptvideo

icon clock10 min.

icon persons2 pers.

Bereidingswijze

Voor de kaasspiesjes:
Doe een blokje Flandrien Oud, een blaadje verse rucola en een zongedroogde tomaat op een spiesje.


Voor de gin-tonic:
Vul je glas met ijs. Giet er 50 ml gin en 100 ml tonic overheen.


Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.

Bereidingstip

Werk je gin-tonic af met steranijs en een schijfje sinaasappel.
Scenery
Wist je dat...

een koe tot dertig liter melk per dag produceert?

En dat wij 180 liter nodig hebben om een bol heerlijke Flandrien Kaas te maken?