Belgische vlag Belgische vlag
Sluiten

Gin-tonic
en kaasspiesjes
van Flandrien Oud

Bekijk de video
Bekijk hier de receptvideo

icon clock10 min.

icon persons2 pers.

Bereidingswijze

Voor de kaasspiesjes:
Doe een blokje Flandrien Oud, een blaadje verse rucola en een zongedroogde tomaat op een spiesje.


Voor de gin-tonic:
Vul je glas met ijs. Giet er 50 ml gin en 100 ml tonic overheen.


Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.

Bereidingstip

Werk je gin-tonic af met steranijs en een schijfje sinaasappel.
Bekijk de video
Bekijk hier de receptvideo

icon clock10 min.

icon persons2 pers.

Bereidingswijze

Voor de kaasspiesjes:
Doe een blokje Flandrien Oud, een blaadje verse rucola en een zongedroogde tomaat op een spiesje.


Voor de gin-tonic:
Vul je glas met ijs. Giet er 50 ml gin en 100 ml tonic overheen.


Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.

Bereidingstip

Werk je gin-tonic af met steranijs en een schijfje sinaasappel.
Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!