30 min.
4 pers.
Stoof de ui, de look en het gehakt aan in wat geklaarde boter. Voeg de passata, de tijm, de basilicum en de sriracha toe. Laat 10 minuten pruttelen op een zacht vuur. Smaak af met peper en zout.
Bestrijk de boterhammen met boter en beleg ze met ham en de Flandrien Gerijpt. Bak ze in een klontje boter in de pan met de boterham onderaan. Leg een boterpapiertje in de pan en draai de croque om met de kaas naar beneden. Laat de kaas mooi smelten.
Bak spiegeleitjes in een beetje boter.
Leg de croque op een bord. Lepel er wat spaghettisaus over en werk af met een spiegeleitje.
30 min.
4 pers.
Stoof de ui, de look en het gehakt aan in wat geklaarde boter. Voeg de passata, de tijm, de basilicum en de sriracha toe. Laat 10 minuten pruttelen op een zacht vuur. Smaak af met peper en zout.
Bestrijk de boterhammen met boter en beleg ze met ham en de Flandrien Gerijpt. Bak ze in een klontje boter in de pan met de boterham onderaan. Leg een boterpapiertje in de pan en draai de croque om met de kaas naar beneden. Laat de kaas mooi smelten.
Bak spiegeleitjes in een beetje boter.
Leg de croque op een bord. Lepel er wat spaghettisaus over en werk af met een spiegeleitje.
Een verrassend lekkere croque die het hartige van Flandrien Gerijpt combineert met de zoete toets van bramencompote. Perfect voor een snelle lunch.
15 min.
1 pers.
Een veggieburger met pit. Boordevol smaak en afgewerkt met een smeuïge toets Flandrien Rouge.
25 min.
4 pers.