15 min.
2 pers.
Voor de nacho's:
Doe tortillachips in een ovenschaal en rasp er 100 g Flandrien Rouge over. Zet 10 minuten in de oven op 180 °C. Snijd de kerstomaatjes en een gele puntpaprika in stukjes en één rode ui en één stengel lente-ui in ringen. Haal de nacho’s uit de oven en serveer met de kerstomaatjes, rode ui, lente-ui, paprika, de zure room en de guacamole. Werk af met cayennepeper.
Voor de picon vin blanc:
Meng per persoon 1/3 picon met 2/3 witte wijn.
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.
15 min.
2 pers.
Voor de nacho's:
Doe tortillachips in een ovenschaal en rasp er 100 g Flandrien Rouge over. Zet 10 minuten in de oven op 180 °C. Snijd de kerstomaatjes en een gele puntpaprika in stukjes en één rode ui en één stengel lente-ui in ringen. Haal de nacho’s uit de oven en serveer met de kerstomaatjes, rode ui, lente-ui, paprika, de zure room en de guacamole. Werk af met cayennepeper.
Voor de picon vin blanc:
Meng per persoon 1/3 picon met 2/3 witte wijn.
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.
Een eenvoudig aperitiefhapje met kaas van bij ons als leuk alternatief voor het klassieke kaasblokje.
30 min.
25 stuks
Kaaskroketjes bij het aperitief met een Vlaamse Flandrien-toets: wie lust dat nu niet?
1 uur
4 pers.