15 min.
2 pers.
Voor de nacho's:
Doe tortillachips in een ovenschaal en rasp er 100 g Flandrien Rouge over. Zet 10 minuten in de oven op 180 °C. Snijd de kerstomaatjes en een gele puntpaprika in stukjes en één rode ui en één stengel lente-ui in ringen. Haal de nacho’s uit de oven en serveer met de kerstomaatjes, rode ui, lente-ui, paprika, de zure room en de guacamole. Werk af met cayennepeper.
Voor de picon vin blanc:
Meng per persoon 1/3 picon met 2/3 witte wijn.
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.
15 min.
2 pers.
Voor de nacho's:
Doe tortillachips in een ovenschaal en rasp er 100 g Flandrien Rouge over. Zet 10 minuten in de oven op 180 °C. Snijd de kerstomaatjes en een gele puntpaprika in stukjes en één rode ui en één stengel lente-ui in ringen. Haal de nacho’s uit de oven en serveer met de kerstomaatjes, rode ui, lente-ui, paprika, de zure room en de guacamole. Werk af met cayennepeper.
Voor de picon vin blanc:
Meng per persoon 1/3 picon met 2/3 witte wijn.
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.
Kaaskroketjes bij het aperitief met een Vlaamse Flandrien-toets: wie lust dat nu niet?
60 min.
4 pers.
Chef Bart Desmidt ging aan de slag met Flandrien Oud. Voer voor een feestelijk aperitiefhapje!
15 min.
4 pers.