20 min.
1 pers.
Snij de rammenas, venkel en appel in fijne plakjes met een mandoline. Snij de mini komkommers in grove stukken.
Pers de limoen uit en meng met de kristalsuiker en rijstazijn. Breng op smaak met peper en zout.
Snij de Flandrien Light in fijne reepjes.
Verdeel de babyspinazie in een schaal en schik de venkel, appel, rammenas en komkommer er bovenop. Besprenkel met de dressing en voeg de Flandrien Light toe. Werk af met shiso blaadjes en sesamolie.
20 min.
1 pers.
Snij de rammenas, venkel en appel in fijne plakjes met een mandoline. Snij de mini komkommers in grove stukken.
Pers de limoen uit en meng met de kristalsuiker en rijstazijn. Breng op smaak met peper en zout.
Snij de Flandrien Light in fijne reepjes.
Verdeel de babyspinazie in een schaal en schik de venkel, appel, rammenas en komkommer er bovenop. Besprenkel met de dressing en voeg de Flandrien Light toe. Werk af met shiso blaadjes en sesamolie.
Fris, licht en toch boordevol smaak. Deze erwtensoep met Flandrien Oud is het perfecte lente-voorgerecht.
30 min.
4 pers.
Asperges zoals je ze nog niet proefde. In een quichevormpje, recht uit de oven.
25 min.
4 pers.