Belgische vlag Belgische vlag

Lekker van bij ons:
Salade met koolrabi,
spinazie, appel en
Flandrien Oud

icon clock40 min.

icon persons4 pers.

Bereidingswijze

Kook de linzen volgens de verpakking en laat afkoelen.

Snijd de koolrabi en appel in dunne plakjes. Besprenkel de appel met citroensap.

Rooster de walnoten kort in een droge pan tot ze goudbruin kleuren.

Maak een dressing door mosterd, olijfolie, honing, citroensap en appelazijn goed te mengen. Breng op smaak met zout en peper.

Meng de linzen, spinazie, koolrabi, appel, veenbessen en walnoten in een schaal. Snijd de Flandrien Oud in kleine blokjes en voeg toe aan de salade. Besprenkel met de dressing en serveer.

Serveertip

Voeg de dressing vlak voor het serveren toe om de salade lekker knapperig te houden.

icon clock40 min.

icon persons4 pers.

Bereidingswijze

Kook de linzen volgens de verpakking en laat afkoelen.

Snijd de koolrabi en appel in dunne plakjes. Besprenkel de appel met citroensap.

Rooster de walnoten kort in een droge pan tot ze goudbruin kleuren.

Maak een dressing door mosterd, olijfolie, honing, citroensap en appelazijn goed te mengen. Breng op smaak met zout en peper.

Meng de linzen, spinazie, koolrabi, appel, veenbessen en walnoten in een schaal. Snijd de Flandrien Oud in kleine blokjes en voeg toe aan de salade. Besprenkel met de dressing en serveer.

Serveertip

Voeg de dressing vlak voor het serveren toe om de salade lekker knapperig te houden.
Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!