40 min.
4 pers.
Kook de linzen volgens de verpakking en laat afkoelen.
Snijd de koolrabi en appel in dunne plakjes. Besprenkel de appel met citroensap.
Rooster de walnoten kort in een droge pan tot ze goudbruin kleuren.
Maak een dressing door mosterd, olijfolie, honing, citroensap en appelazijn goed te mengen. Breng op smaak met zout en peper.
Meng de linzen, spinazie, koolrabi, appel, veenbessen en walnoten in een schaal. Snijd de Flandrien Oud in kleine blokjes en voeg toe aan de salade. Besprenkel met de dressing en serveer.
40 min.
4 pers.
Kook de linzen volgens de verpakking en laat afkoelen.
Snijd de koolrabi en appel in dunne plakjes. Besprenkel de appel met citroensap.
Rooster de walnoten kort in een droge pan tot ze goudbruin kleuren.
Maak een dressing door mosterd, olijfolie, honing, citroensap en appelazijn goed te mengen. Breng op smaak met zout en peper.
Meng de linzen, spinazie, koolrabi, appel, veenbessen en walnoten in een schaal. Snijd de Flandrien Oud in kleine blokjes en voeg toe aan de salade. Besprenkel met de dressing en serveer.
Een opvallende salade: kleurrijk en vol smaak. Sofie Noyen combineert knapperige venkel, appel en de zachte Flandrien Light – een echte aanrader!
20 min.
1 pers.
Bij een salade denk jij automatisch aan zwoele zomerse temperaturen, toch?
15 min.
4 pers.