35 min.
4 pers.
Versnipper de ui en pers de knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een pan en stoof de ui en knoflook aan. Voeg de risottorijst toe en laat even meestoven tot de korrels glazig zijn. Blus met het glas witte wijn en laat volledig inkoken.
Voeg de helft van de rundsfond toe en laat rustig inkoken zonder te veel te roeren. Voeg vervolgens beetje bij beetje de rest van de fond toe, telkens wanneer het vocht opgenomen is. Stop met toevoegen als de rijst gaar is.
Snijd de paddenstoelen in hapklare stukken. Verwijder het vel van de Italiaanse worst, breek het vlees in stukken en bak in een pan met wat boter tot het bijna gaar is. Voeg daarna de paddenstoelen toe en stoof alles samen tot het gaar is.
Zet het vuur onder de risotto uit, rasp de Flandrien Jong erbij en roer goed door. De kaas smelt tot een romig en heerlijk cheesy geheel.
Meng de paddenstoelen en worst door de risotto en breng op smaak met peper en zout. Smakelijk!
35 min.
4 pers.
Versnipper de ui en pers de knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een pan en stoof de ui en knoflook aan. Voeg de risottorijst toe en laat even meestoven tot de korrels glazig zijn. Blus met het glas witte wijn en laat volledig inkoken.
Voeg de helft van de rundsfond toe en laat rustig inkoken zonder te veel te roeren. Voeg vervolgens beetje bij beetje de rest van de fond toe, telkens wanneer het vocht opgenomen is. Stop met toevoegen als de rijst gaar is.
Snijd de paddenstoelen in hapklare stukken. Verwijder het vel van de Italiaanse worst, breek het vlees in stukken en bak in een pan met wat boter tot het bijna gaar is. Voeg daarna de paddenstoelen toe en stoof alles samen tot het gaar is.
Zet het vuur onder de risotto uit, rasp de Flandrien Jong erbij en roer goed door. De kaas smelt tot een romig en heerlijk cheesy geheel.
Meng de paddenstoelen en worst door de risotto en breng op smaak met peper en zout. Smakelijk!
Kabeljauwhaasjes met Flandrien Grand Cru, geroosterde honingtomaten en krokante kaaskoekjes. Simpel, stijlvol en boordevol smaak!
40 min.
4 pers.
Een feestelijke plaattaart met Flandrien Rouge Gerijpt, gekarameliseerde sjalotten en een krokante bite. Perfect voor elke gelegenheid!
60 min.
4 pers.