15 min.
1 pers.
Kruid een kipfilet of laat vooraf even rusten in een zelfgemaakte marinade. Bak het vlees gaar op een hete barbecuerooster. Stoof indien gewenst enkele rode uiringen op een bakplaat of in een schaaltje.
Grill je broodje even voor een krokante toets.
Neem het vlees en de uiringen van het vuur. Beleg één kant van het broodje met een sneetje Flandrien Gerijpt, leg er de kipfilet bovenop, wat rode uien en barbecuesaus. Herhaal in zoveel laagjes als je zelf wil.
Werk af met wat lente-ui. Hou alles samen met een grote prikker en leg nog even terug op de barbecue. Eens de kaas wat begint te smelten, weet je dat je klaar bent voor een heerlijk maal...
15 min.
1 pers.
Kruid een kipfilet of laat vooraf even rusten in een zelfgemaakte marinade. Bak het vlees gaar op een hete barbecuerooster. Stoof indien gewenst enkele rode uiringen op een bakplaat of in een schaaltje.
Grill je broodje even voor een krokante toets.
Neem het vlees en de uiringen van het vuur. Beleg één kant van het broodje met een sneetje Flandrien Gerijpt, leg er de kipfilet bovenop, wat rode uien en barbecuesaus. Herhaal in zoveel laagjes als je zelf wil.
Werk af met wat lente-ui. Hou alles samen met een grote prikker en leg nog even terug op de barbecue. Eens de kaas wat begint te smelten, weet je dat je klaar bent voor een heerlijk maal...
Op zoek naar een eenvoudige lunch die knapperig, fris én een tikkeltje zoet is? Deze toast met Flandrien Light is jouw nieuwe favoriet!
15 min.
2 pers.
Bij een salade denk jij automatisch aan zwoele zomerse temperaturen, toch?
15 min.
4 pers.