Belgische vlag Belgische vlag

Barbecue chicken sandwich met Flandrien Gerijpt

icon clock15 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Kruid een kipfilet of laat vooraf even rusten in een zelfgemaakte marinade. Bak het vlees gaar op een hete barbecuerooster. Stoof indien gewenst enkele rode uiringen op een bakplaat of in een schaaltje.

Grill je broodje even voor een krokante toets.

Neem het vlees en de uiringen van het vuur. Beleg één kant van het broodje met een sneetje Flandrien Gerijpt, leg er de kipfilet bovenop, wat rode uien en barbecuesaus. Herhaal in zoveel laagjes als je zelf wil.

Werk af met wat lente-ui. Hou alles samen met een grote prikker en leg nog even terug op de barbecue. Eens de kaas wat begint te smelten, weet je dat je klaar bent voor een heerlijk maal...

Bereidingstip

Extra pit én kleur in je broodje? Beleg het met rauwe rode uiringen. Een extra smaakmaker in combinatie met Flandrien Gerijpt!

icon clock15 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Kruid een kipfilet of laat vooraf even rusten in een zelfgemaakte marinade. Bak het vlees gaar op een hete barbecuerooster. Stoof indien gewenst enkele rode uiringen op een bakplaat of in een schaaltje.

Grill je broodje even voor een krokante toets.

Neem het vlees en de uiringen van het vuur. Beleg één kant van het broodje met een sneetje Flandrien Gerijpt, leg er de kipfilet bovenop, wat rode uien en barbecuesaus. Herhaal in zoveel laagjes als je zelf wil.

Werk af met wat lente-ui. Hou alles samen met een grote prikker en leg nog even terug op de barbecue. Eens de kaas wat begint te smelten, weet je dat je klaar bent voor een heerlijk maal...

Bereidingstip

Extra pit én kleur in je broodje? Beleg het met rauwe rode uiringen. Een extra smaakmaker in combinatie met Flandrien Gerijpt!
Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!