Belgische vlag Belgische vlag

Sam D'Huyvetter:
Quesadilla
met Flandrien Rouge

Bekijk de video
Bekijk hier de receptvideo

icon clock15 min.

icon persons2 pers.

Bereidingswijze

Smeer de wrap in met het gehakt en kruid goed af met peper & zout.

Verwarm je grill voor en smeer deze in met boter. Bak de quesadilla ongevouwen op de kant met gehakt tot deze krokant is.

Snij de ui in ringen en beleg de quesadilla verder met ui, Sriracha-mayonaise en koriander. Rasp veel Flandrien Kaas Rouge erop en bedek met een tweede wrap. Bak krokant tussen de contactgrill en werk af met extra Sriracha-mayonaise en plukjes koriander!

Snij in spiezen en geniet!

Bekijk de video
Bekijk hier de receptvideo

icon clock15 min.

icon persons2 pers.

Bereidingswijze

Smeer de wrap in met het gehakt en kruid goed af met peper & zout.

Verwarm je grill voor en smeer deze in met boter. Bak de quesadilla ongevouwen op de kant met gehakt tot deze krokant is.

Snij de ui in ringen en beleg de quesadilla verder met ui, Sriracha-mayonaise en koriander. Rasp veel Flandrien Kaas Rouge erop en bedek met een tweede wrap. Bak krokant tussen de contactgrill en werk af met extra Sriracha-mayonaise en plukjes koriander!

Snij in spiezen en geniet!

Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!