15 min.
2 pers.
Smeer de wrap in met het gehakt en kruid goed af met peper & zout.
Verwarm je grill voor en smeer deze in met boter. Bak de quesadilla ongevouwen op de kant met gehakt tot deze krokant is.
Snij de ui in ringen en beleg de quesadilla verder met ui, Sriracha-mayonaise en koriander. Rasp veel Flandrien Kaas Rouge erop en bedek met een tweede wrap. Bak krokant tussen de contactgrill en werk af met extra Sriracha-mayonaise en plukjes koriander!
Snij in spiezen en geniet!
15 min.
2 pers.
Smeer de wrap in met het gehakt en kruid goed af met peper & zout.
Verwarm je grill voor en smeer deze in met boter. Bak de quesadilla ongevouwen op de kant met gehakt tot deze krokant is.
Snij de ui in ringen en beleg de quesadilla verder met ui, Sriracha-mayonaise en koriander. Rasp veel Flandrien Kaas Rouge erop en bedek met een tweede wrap. Bak krokant tussen de contactgrill en werk af met extra Sriracha-mayonaise en plukjes koriander!
Snij in spiezen en geniet!
Bij een salade denk jij automatisch aan zwoele zomerse temperaturen, toch?
15 min.
4 pers.
In ‘Winterse Kost’ op njam! maakte chef Bart Desmidt zijn eigen versie van de croque boemboem, met spiegelei én Flandrien Gerijpt.
30 min.
4 pers.