Belgische vlag Belgische vlag

Wim Opbrouck:
Karnemelkstampers
met Flandrien Jong

Bekijk de video
Wim Opbrouck: <br/>Karnemelkstampers<br/> met Flandrien Jong
Bekijk hier de receptvideo

icon clock30 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.

Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.

Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…

Bekijk de video
Wim Opbrouck: <br/>Karnemelkstampers<br/> met Flandrien Jong
Bekijk hier de receptvideo

icon clock30 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.

Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.

Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…

Scenery
Wist je dat...

Flandrien Kaas enkel kaas verkoopt onder eigen merknaam?

Onze kazen vind je dus niet terug onder een andere merknaam, daarvoor is onze beroepstrots te groot…