30 min.
1 pers.
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.
Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.
Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…
30 min.
1 pers.
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.
Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.
Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…
Op zoek naar een alternatief recept voor een croque monsieur? Zoek niet langer! Foodblogger @helenkookt biedt inspiratie.
10 min.
1 pers.
Een salade die altijd scoort! Flandrien Grand Cru, sappige braambessen en krokante croutons zorgen voor een smaakvol en karaktervol gerecht.
30 min.
4