Belgische vlag Belgische vlag
Sluiten

Wim Opbrouck:
Karnemelkstampers
met Flandrien Jong

Bekijk de video
Wim Opbrouck: <br/>Karnemelkstampers<br/> met Flandrien Jong
Bekijk hier de receptvideo

icon clock30 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.

Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.

Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…

Bekijk de video
Wim Opbrouck: <br/>Karnemelkstampers<br/> met Flandrien Jong
Bekijk hier de receptvideo

icon clock30 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.

Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.

Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…

Scenery
Wist je dat...

melk het liefst zacht behandeld wordt?

Hoe bruusker je met melk omgaat, hoe groter het risico dat er iets fout loopt bij het kaas maken. Melk verdient dus ons grootste respect en voorzichtigheid.