Belgische vlag Belgische vlag

Wim Opbrouck:
Karnemelkstampers
met Flandrien Jong

Bekijk de video
Wim Opbrouck: <br/>Karnemelkstampers<br/> met Flandrien Jong
Bekijk hier de receptvideo

icon clock30 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.

Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.

Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…

Bekijk de video
Wim Opbrouck: <br/>Karnemelkstampers<br/> met Flandrien Jong
Bekijk hier de receptvideo

icon clock30 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.

Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.

Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…

Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!