30 min.
1 pers.
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.
Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.
Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…
30 min.
1 pers.
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en stamp ze fijn samen met een klontje boter, een goede scheut karnemelk, peper, zout en nootmuskaat.
Bedek de bodem van een diep bord met een sneetje frisse Flandrien Jong en voeg er de stampers aan toe.
Werk af met een gepocheerd eitje, een snuif verse nootmuskaat en een stevige draai van de pepermolen…
Een frisse salade met pure smaken en een stevige bite. De perfecte keuze voor wie houdt van eenvoud met karakter!
40 min.
4 pers.
Op zoek naar een eenvoudige lunch die knapperig, fris én een tikkeltje zoet is? Deze toast met Flandrien Light is jouw nieuwe favoriet!
15 min.
2 pers.