15 min.
2 pers.
Voor het peperkoekkrokantje:
Beleg een plakje peperkoek met boter. Verwarm even in de oven. Werk af met Flandrien Gerijpt, een chutney van mango, roze peperbolletjes en verse groene kruiden.
Voor de mocktail:
Verwarm de suiker met het water in een pannetje tot de suiker is opgelost. Voeg de takjes rozemarijn toe en breng aan de kook. Laat afkoelen en verwijder de rozemarijn.
Meng per glas 1 el rozemarijnsiroop, 4 el perensap en 1 tl citroensap. Vul aan met spuitwater en ijsblokjes. Werk af met een takje rozemarijn.
15 min.
2 pers.
Voor het peperkoekkrokantje:
Beleg een plakje peperkoek met boter. Verwarm even in de oven. Werk af met Flandrien Gerijpt, een chutney van mango, roze peperbolletjes en verse groene kruiden.
Voor de mocktail:
Verwarm de suiker met het water in een pannetje tot de suiker is opgelost. Voeg de takjes rozemarijn toe en breng aan de kook. Laat afkoelen en verwijder de rozemarijn.
Meng per glas 1 el rozemarijnsiroop, 4 el perensap en 1 tl citroensap. Vul aan met spuitwater en ijsblokjes. Werk af met een takje rozemarijn.
Kip en kaas, altijd een voltreffer! Dat vindt ook chef Bart Desmidt.
15 min.
4 pers.
Een ideaal aperitiefhapje zijn lekkere, huisgemaakte zoute koekjes.
40 min.
6 pers.