Belgische vlag Belgische vlag

Ontdek onze
recepten

FILTER

Type gerechten

Kaas

Chefs/Foodbloggers

Apero ×
Aperol Spritz en<br/> hapklare sandwiches<br/> met Flandrien Jong

Aperol Spritz en
hapklare sandwiches
met Flandrien Jong

Bruschetta's op z'n Vlaams: lekker eenvoudig!

icon clock15 min.

icon persons2 pers.

Belgisch bier <br/>en kaasstengels van <br/>Flandrien Grand Cru

Belgisch bier
en kaasstengels van
Flandrien Grand Cru

Kaasstengels met Belgische kaas: lekker voor jong en oud!

icon clock15 min.

icon persons2 pers.

Frisse mocktail en<br/> peperkoekkrokantje<br/> met Flandrien Gerijpt

Frisse mocktail en
peperkoekkrokantje
met Flandrien Gerijpt

Peperkoek en kaas bij het aperitief? Jazeker, het kan!

icon clock15 min.

icon persons2 pers.

Kris Herrijgers: <br/>Gougères of kaassoesjes <br/>met Flandrien Oud

Kris Herrijgers:
Gougères of kaassoesjes
met Flandrien Oud

Een eenvoudig aperitiefhapje met kaas van bij ons als leuk alternatief voor het klassieke kaasblokje.

icon clock30 min.

icon persons25 stuks

Gin-tonic<br/> en kaasspiesjes <br/>van Flandrien Oud

Gin-tonic
en kaasspiesjes
van Flandrien Oud

Een 'ouderwets' blokje kaas met een Zuiderse toets:
de zon op je bord!

icon clock10 min.

icon persons2 pers.

Bart Desmidt: <br/>Kippenreepjes met tomaten-<br/>dragoncrème en Flandrien Oud

Bart Desmidt:
Kippenreepjes met tomaten-
dragoncrème en Flandrien Oud

Kip en kaas, altijd een voltreffer! Dat vindt ook chef Bart Desmidt.

icon clock15 min.

icon persons4 pers.

Picon vin blanc <br/>en nacho's <br/>met Flandrien Rouge

Picon vin blanc
en nacho's
met Flandrien Rouge

Nacho's met Belgische kaas, why not!

icon clock15 min.

icon persons2 pers.

Kaaskasseien <br/>met Flandrien <br/> Grand Cru

Kaaskasseien
met Flandrien
Grand Cru

Kaaskroketjes bij het aperitief met een Vlaamse Flandrien-toets: wie lust dat nu niet?

icon clock60 min.

icon persons4 pers.

Bart Desmidt:<br/>Boerenpaté met witloof, <br/>Flandrien Oud en broodkruim

Bart Desmidt:
Boerenpaté met witloof,
Flandrien Oud en broodkruim

Chef Bart Desmidt ging aan de slag met Flandrien Oud. Voer voor een feestelijk aperitiefhapje!

icon clock15 min.

icon persons4 pers.

Flandrienkoekjes <br/>met Flandrien Gerijpt

Flandrienkoekjes
met Flandrien Gerijpt

Een ideaal aperitiefhapje zijn lekkere, huisgemaakte zoute koekjes.

icon clock40 min.

icon persons6 pers.

Kaascrackers <br/>met Flandrien Gerijpt

Kaascrackers
met Flandrien Gerijpt

Wedden dat je gasten je zullen beschouwen als een krak in het maken van een gezonde snack?

icon clock20 min.

icon persons4 pers.

Nacho's met Flandrien Grand Cru <br/>en Flandrien Jong

Nacho's met Flandrien Grand Cru
en Flandrien Jong

Olé. Met Flandriacho’s scoor je als een echte Mexicaan.

icon clock15 min.

icon persons4 pers.

Scenery
Wist je dat...

een koe tot dertig liter melk per dag produceert?

En dat wij 180 liter nodig hebben om een bol heerlijke Flandrien Kaas te maken?