30 min.
4
Doe de zure room, bieslook, olijfolie, yoghurt en karnemelk in een afsluitbaar potje. Kruid met peper en zout. Schud goed tot een romige dressing. Zet koel weg.
Snijd het brood in blokjes. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en pers de look hierin. Voeg de broodblokjes en het takje rozemarijn toe. Bak goudbruin en krokant. Kruid af met peper en zout.
Mix de rucola onder de sla en verdeel over een serveerschaal.
Snijd de rode biet in plakjes, verdeel samen met de braambessen over de sla.
Verbrokkel de Flandrien Grand Cru over de salade en bestrooi met de croutons.
Werk af met de dressing en serveer onmiddellijk.
30 min.
4
Doe de zure room, bieslook, olijfolie, yoghurt en karnemelk in een afsluitbaar potje. Kruid met peper en zout. Schud goed tot een romige dressing. Zet koel weg.
Snijd het brood in blokjes. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en pers de look hierin. Voeg de broodblokjes en het takje rozemarijn toe. Bak goudbruin en krokant. Kruid af met peper en zout.
Mix de rucola onder de sla en verdeel over een serveerschaal.
Snijd de rode biet in plakjes, verdeel samen met de braambessen over de sla.
Verbrokkel de Flandrien Grand Cru over de salade en bestrooi met de croutons.
Werk af met de dressing en serveer onmiddellijk.
Op zoek naar een eenvoudige lunch die knapperig, fris én een tikkeltje zoet is? Deze toast met Flandrien Light is jouw nieuwe favoriet!
15 min.
2 pers.
Een opvallende salade: kleurrijk en vol smaak. Sofie Noyen combineert knapperige venkel, appel en de zachte Flandrien Light – een echte aanrader!
20 min.
1 pers.