15 min.
1 pers.
Houd een paar braambessen apart voor de afwerking. Doe de rest van de braambessen in een steelpannetje met de suiker en een scheutje water. Laat zachtjes inkoken tot een compote en zet opzij.
Beleg 2 sneden brood met de sneetjes Flandrien Gerijpt. Voeg een laagje bramencompote toe en strooi er enkele tijmblaadjes over. Leg de overige sneden brood erbovenop.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de croques aan beide kanten goudbruin en knapperig.
Werk af met verse tijmblaadjes en de achtergehouden braambessen als garnering.
15 min.
1 pers.
Houd een paar braambessen apart voor de afwerking. Doe de rest van de braambessen in een steelpannetje met de suiker en een scheutje water. Laat zachtjes inkoken tot een compote en zet opzij.
Beleg 2 sneden brood met de sneetjes Flandrien Gerijpt. Voeg een laagje bramencompote toe en strooi er enkele tijmblaadjes over. Leg de overige sneden brood erbovenop.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de croques aan beide kanten goudbruin en knapperig.
Werk af met verse tijmblaadjes en de achtergehouden braambessen als garnering.
Comfortfood op z’n best! Deze croque met Flandrien Gerijpt, sappige peer en een vleugje tijm is een smaakvolle lunch die in een handomdraai klaar is.
10 min.
1 pers.
Zomer op z’n best. Deze frisse pastasalade is ideaal voor een lunch, picknick of barbecue.
20 min.
4 pers.