15 min.
1 pers.
Houd een paar braambessen apart voor de afwerking. Doe de rest van de braambessen in een steelpannetje met de suiker en een scheutje water. Laat zachtjes inkoken tot een compote en zet opzij.
Beleg 2 sneden brood met de sneetjes Flandrien Gerijpt. Voeg een laagje bramencompote toe en strooi er enkele tijmblaadjes over. Leg de overige sneden brood erbovenop.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de croques aan beide kanten goudbruin en knapperig.
Werk af met verse tijmblaadjes en de achtergehouden braambessen als garnering.
15 min.
1 pers.
Houd een paar braambessen apart voor de afwerking. Doe de rest van de braambessen in een steelpannetje met de suiker en een scheutje water. Laat zachtjes inkoken tot een compote en zet opzij.
Beleg 2 sneden brood met de sneetjes Flandrien Gerijpt. Voeg een laagje bramencompote toe en strooi er enkele tijmblaadjes over. Leg de overige sneden brood erbovenop.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de croques aan beide kanten goudbruin en knapperig.
Werk af met verse tijmblaadjes en de achtergehouden braambessen als garnering.
Een heerlijke zelfgemaakte galette: perfect om koud, lauw of warm te eten met een slaatje on the side!
90 min.
4 pers.
Op zoek naar een eenvoudige lunch die knapperig, fris én een tikkeltje zoet is? Deze toast met Flandrien Light is jouw nieuwe favoriet!
15 min.
2 pers.