10 min.
1 pers.
Neem 2 sneden brood en beleg ze met sneetjes Flandrien Gerijpt, plakjes peer en enkele tijmblaadjes. Besmeer de overige 2 sneden met abrikozenconfituur en leg ze op de belegde sneden, met de confituurkant naar binnen.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de croques aan beide kanten goudbruin en krokant.
Werk af met wat verse tijm en een extra stukje peer.
10 min.
1 pers.
Neem 2 sneden brood en beleg ze met sneetjes Flandrien Gerijpt, plakjes peer en enkele tijmblaadjes. Besmeer de overige 2 sneden met abrikozenconfituur en leg ze op de belegde sneden, met de confituurkant naar binnen.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de croques aan beide kanten goudbruin en krokant.
Werk af met wat verse tijm en een extra stukje peer.
Een vergeten gerecht dat we niet zo vaak meer klaarmaken... Maar dat wel de absolute favoriet is van Wim Opbrouck!
30 min.
1 pers.
Kaaskroketten met Flandrien Kaas, why not!
60 min.
4 pers.