10 min.
1 pers.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.
Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.
Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.
10 min.
1 pers.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.
Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.
Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.
Een salade die het hele jaar door scoort! De intense Flandrien Grand Cru, sappige braambessen en krokante croutons zorgen samen voor een smaaksensatie met karakter.
30 min.
4
Comfortfood op z’n best! Deze croque met Flandrien Gerijpt, sappige peer en een vleugje tijm is een smaakvolle lunch die in een handomdraai klaar is.
10 min.
1 pers.