Belgische vlag Belgische vlag

Helen Verhelst:
Croque met Flandrien Oud,
verse vijgen, gebakken
rode ui en basilicum

Helen Verhelst:<br/> Croque met Flandrien Oud,</br> verse vijgen, gebakken</br>  rode ui en basilicum
Bekijk hier de receptvideo

icon clock10 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.

Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.

Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.

Helen Verhelst:<br/> Croque met Flandrien Oud,</br> verse vijgen, gebakken</br>  rode ui en basilicum
Bekijk hier de receptvideo

icon clock10 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.

Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.

Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.

Scenery
Wist je dat...

melk het liefst zacht behandeld wordt?

Hoe bruusker je met melk omgaat, hoe groter het risico dat er iets fout loopt bij het kaas maken. Melk verdient dus ons grootste respect en voorzichtigheid.