Belgische vlag Belgische vlag

Helen Verhelst:
Croque met Flandrien Oud,
verse vijgen, gebakken
rode ui en basilicum

Helen Verhelst:<br/> Croque met Flandrien Oud,</br> verse vijgen, gebakken</br>  rode ui en basilicum
Bekijk hier de receptvideo

icon clock10 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.

Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.

Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.

Helen Verhelst:<br/> Croque met Flandrien Oud,</br> verse vijgen, gebakken</br>  rode ui en basilicum
Bekijk hier de receptvideo

icon clock10 min.

icon persons1 pers.

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.

Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.

Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.

Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!