10 min.
1 pers.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.
Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.
Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.
10 min.
1 pers.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.
Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.
Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.
Een salade die altijd scoort! Flandrien Grand Cru, sappige braambessen en krokante croutons zorgen voor een smaakvol en karaktervol gerecht.
30 min.
4
In ‘Winterse Kost’ op njam! maakte chef Bart Desmidt zijn eigen versie van de croque boemboem, met spiegelei én Flandrien Gerijpt.
30 min.
4 pers.