40 min.
6 pers.
Warm de oven voor op 180 °C. Rits de tijm van de takjes. Meng de kaas, de bloem, de boter, de zwarte peper en de tijmblaadjes in een mengkom. Breek het ei en meng alleen het eigeel onder het koekjesdeeg.
Haal het deeg uit de mengkom en kneed het met de hand.
Strooi eventueel wat bloem op je werkblad als het deeg er te veel aan plakt. Wikkel het deeg daarna in vershoudfolie en plaats het 20 minuutjes in de koelkast. Voorzie jezelf in tussentijd van een lekker glaasje bubbels om de aperitief goed te starten.
Rol het deeg uit en maak koekjes met een vormpje. Plaats deze op een plaat met bakpapier. Bak de koekjes 12 à 15 minuten gaar.
Laat ze afkoelen en bewaar ze in een doos met een deksel.
Of eet ze direct op natuurlijk!
40 min.
6 pers.
Warm de oven voor op 180 °C. Rits de tijm van de takjes. Meng de kaas, de bloem, de boter, de zwarte peper en de tijmblaadjes in een mengkom. Breek het ei en meng alleen het eigeel onder het koekjesdeeg.
Haal het deeg uit de mengkom en kneed het met de hand.
Strooi eventueel wat bloem op je werkblad als het deeg er te veel aan plakt. Wikkel het deeg daarna in vershoudfolie en plaats het 20 minuutjes in de koelkast. Voorzie jezelf in tussentijd van een lekker glaasje bubbels om de aperitief goed te starten.
Rol het deeg uit en maak koekjes met een vormpje. Plaats deze op een plaat met bakpapier. Bak de koekjes 12 à 15 minuten gaar.
Laat ze afkoelen en bewaar ze in een doos met een deksel.
Of eet ze direct op natuurlijk!