10 min.
1 pers.
Laat de geroosterde paprika uitlekken en snijd in brede repen. Besmeer 2 sneetjes brood met pesto. Beleg ze met een sneetje Flandrien Gerijpt, enkele reepjes paprika en wat geroosterde pijnboompitten. Leg de andere 2 sneetjes brood erbovenop.
Verhit een klontje boter in een pan op middelhoog vuur. Bak de croques aan beide kanten goudbruin en krokant. Duw eventueel lichtjes aan tijdens het bakken.
Haal uit de pan, snijd diagonaal door en werk af met verse basilicumblaadjes en extra pijnboompitten.
10 min.
1 pers.
Laat de geroosterde paprika uitlekken en snijd in brede repen. Besmeer 2 sneetjes brood met pesto. Beleg ze met een sneetje Flandrien Gerijpt, enkele reepjes paprika en wat geroosterde pijnboompitten. Leg de andere 2 sneetjes brood erbovenop.
Verhit een klontje boter in een pan op middelhoog vuur. Bak de croques aan beide kanten goudbruin en krokant. Duw eventueel lichtjes aan tijdens het bakken.
Haal uit de pan, snijd diagonaal door en werk af met verse basilicumblaadjes en extra pijnboompitten.
Een smeuïge quesadilla met een pittige twist en een royale portie Flandrien Kaas: een lekker snelle snack voor jong en oud!
15 min.
2 pers.
Zomer op z’n best. Deze frisse pastasalade is ideaal voor een lunch, picknick of barbecue.
20 min.
4 pers.