Belgische vlag Belgische vlag

Boerenpaté met witloof,
Flandrien Oud en broodkruim

icon clock10 - 20 min.

icon persons4 pers.

Bereidingswijze

Snijd de stronkjes witloof in de lengte doormidden en stoof het enkele minuutjes aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout. Zet de pan vervolgens 5 minuutjes in een voorverwarmde oven van 220 °C.

Verwarm een scheutje olie in een pan op het vuur. Doe het broodkruim samen met de hazelnoten erbij en laat mooi goudbruin bakken. Breng op smaak met mosterd, Flandrien Oud, peper en zout.

Snijd de boerenpaté in lange reepjes. Haal het witloof uit de oven en leg op elk stronkje een reepje paté. Werk af met wat broodkruim.

Bereidingstip

Varieer met de paté die je gebruikt voor een ander resultaat.

icon clock10 - 20 min.

icon persons4 pers.

Bereidingswijze

Snijd de stronkjes witloof in de lengte doormidden en stoof het enkele minuutjes aan in een klontje boter. Kruid met peper en zout. Zet de pan vervolgens 5 minuutjes in een voorverwarmde oven van 220 °C.

Verwarm een scheutje olie in een pan op het vuur. Doe het broodkruim samen met de hazelnoten erbij en laat mooi goudbruin bakken. Breng op smaak met mosterd, Flandrien Oud, peper en zout.

Snijd de boerenpaté in lange reepjes. Haal het witloof uit de oven en leg op elk stronkje een reepje paté. Werk af met wat broodkruim.

Bereidingstip

Varieer met de paté die je gebruikt voor een ander resultaat.
Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!