20 min.
2 pers.
Snij de ui fijn, smelt boter en infuseer met de smaakmakers kaneel, steranijs, kardemom en citroengras.
Stoof ui aan, voeg suiker toe, ontpit de kersen en bak mee. Blus met rodewijnazijn en laat compoteren.
Werk af met espresso en tijm. Meng goed onder en laat even pruttelen.
Koel af in de koelkast.
Serveer op brood naar keuze en vergezel van een stukje Flandrien Grand Cru.
20 min.
2 pers.
Snij de ui fijn, smelt boter en infuseer met de smaakmakers kaneel, steranijs, kardemom en citroengras.
Stoof ui aan, voeg suiker toe, ontpit de kersen en bak mee. Blus met rodewijnazijn en laat compoteren.
Werk af met espresso en tijm. Meng goed onder en laat even pruttelen.
Koel af in de koelkast.
Serveer op brood naar keuze en vergezel van een stukje Flandrien Grand Cru.
Oh crêpe! Combineer versgemaakte hartige pannenkoeken met de krachtige, volle en intense smaak van Flandrien Oud.
40 min.
4 pers.
Zomer op je bord! Een krokante pinsa met frisse pesto en de karaktervolle toets van Flandrien Gerijpt. Ideaal voor apero of als lichte maaltijd.
25 min.
4 pers.