Belgische vlag Belgische vlag

Tagliata van Belgisch Rund
met Flandrien Grand Cru

icon clock20 min.

icon persons2 pers.

Bereidingswijze

Breng het vlees op de ideale bereidingstemperatuur door het 30 minuten op te warmen in een voorverwarmde oven van 45 graden.
Rits de rozemarijn. Doe enkele eetlepels olijfolie in een braadpan en bak ondertussen de krieltjes traag krokant. Voeg grof zout en rozemarijn toe naar eigen smaak.

Verhit een braadpan op een matig vuur en laat de droge pan enkele minuten voorverwarmen tot ze
gloeiend heet wordt. Kruid het vlees langs beide kanten met wat grof zeezout. Giet een scheut olijfolie in de pan en leg er onmiddellijk het vlees in. Bak het vlees kort op hoog vuur. Laat het daarna even rusten en snijd het in sneetjes.

Dresseer daarna op een bord en garneer met verse peper, grof zout, olijfolie, rucola en geschaafde Flandrien Grand Cru.

Bereidingstip

Ben je in een zomerse bui? Zet dan je barbecue op het terras en grillen maar!

icon clock20 min.

icon persons2 pers.

Bereidingswijze

Breng het vlees op de ideale bereidingstemperatuur door het 30 minuten op te warmen in een voorverwarmde oven van 45 graden.
Rits de rozemarijn. Doe enkele eetlepels olijfolie in een braadpan en bak ondertussen de krieltjes traag krokant. Voeg grof zout en rozemarijn toe naar eigen smaak.

Verhit een braadpan op een matig vuur en laat de droge pan enkele minuten voorverwarmen tot ze
gloeiend heet wordt. Kruid het vlees langs beide kanten met wat grof zeezout. Giet een scheut olijfolie in de pan en leg er onmiddellijk het vlees in. Bak het vlees kort op hoog vuur. Laat het daarna even rusten en snijd het in sneetjes.

Dresseer daarna op een bord en garneer met verse peper, grof zout, olijfolie, rucola en geschaafde Flandrien Grand Cru.

Bereidingstip

Ben je in een zomerse bui? Zet dan je barbecue op het terras en grillen maar!
Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!