25 min.
4 pers.
Verwarm de oven en bak de hamburgerbroodjes af zoals aangegeven op de verpakking.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de bietenburgers aan beide kanten goudbruin.
Snijd de rode ui in fijne ringen. Spoel en halveer de kerstomaten. Snijd radijzen in schijfjes. Maak komkommerlinten met een dunschiller. Snijd de avocado in plakjes.
Snijd de broodjes open. Besmeer de onderste helft met zoete aardappelcrème. Leg een handje gemengde sla op elk broodje, gevolgd door een warme burger. Leg onmiddellijk een sneetje Flandrien Rouge op de burger zodat hij lichtjes smelt. Beleg met tomaat, radijs, komkommer, avocado en rode ui. Kruid met chilivlokken en sluit af met de bovenste helft van het broodje.
25 min.
4 pers.
Verwarm de oven en bak de hamburgerbroodjes af zoals aangegeven op de verpakking.
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de bietenburgers aan beide kanten goudbruin.
Snijd de rode ui in fijne ringen. Spoel en halveer de kerstomaten. Snijd radijzen in schijfjes. Maak komkommerlinten met een dunschiller. Snijd de avocado in plakjes.
Snijd de broodjes open. Besmeer de onderste helft met zoete aardappelcrème. Leg een handje gemengde sla op elk broodje, gevolgd door een warme burger. Leg onmiddellijk een sneetje Flandrien Rouge op de burger zodat hij lichtjes smelt. Beleg met tomaat, radijs, komkommer, avocado en rode ui. Kruid met chilivlokken en sluit af met de bovenste helft van het broodje.