15 min.
2 pers.
Verwarm een pan zonder olie op middelhoog vuur. Toast de sneden brood goudbruin aan beide kanten. Haal uit de pan en leg op een bord.
Snijd de harde kern uit het witloof, snipper het fijn en doe het in een mengkom. Voeg de mayonaise, volle yoghurt en het sap van een halve citroen toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng goed door elkaar.
Verwarm dezelfde pan opnieuw en bak de kalkoenspekreepjes kort aan op een middelhoog vuur.
Beleg elke toast met een sneetje Flandrien Light. Lepel daar een royale hoeveelheid van de witloofsalade overheen. Verdeel de gebakken kalkoenspekreepjes gelijkmatig over de toasts.
Verwarm de Limburgse stroop kort in een pannetje of magnetron, zodat deze iets vloeibaarder wordt. Lepel de warme stroop over de toasts voor een zoete toets.
15 min.
2 pers.
Verwarm een pan zonder olie op middelhoog vuur. Toast de sneden brood goudbruin aan beide kanten. Haal uit de pan en leg op een bord.
Snijd de harde kern uit het witloof, snipper het fijn en doe het in een mengkom. Voeg de mayonaise, volle yoghurt en het sap van een halve citroen toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng goed door elkaar.
Verwarm dezelfde pan opnieuw en bak de kalkoenspekreepjes kort aan op een middelhoog vuur.
Beleg elke toast met een sneetje Flandrien Light. Lepel daar een royale hoeveelheid van de witloofsalade overheen. Verdeel de gebakken kalkoenspekreepjes gelijkmatig over de toasts.
Verwarm de Limburgse stroop kort in een pannetje of magnetron, zodat deze iets vloeibaarder wordt. Lepel de warme stroop over de toasts voor een zoete toets.
Een klassieker die met de toevoeging van enkele unieke ingrediënten naar een hoger niveau getild wordt.
75 min.
4 pers.
Een frisse salade met pure smaken en een stevige bite. De perfecte keuze voor wie houdt van eenvoud met karakter!
40 min.
4 pers.