Ontdek onze
recepten
Zomer op z’n best. Deze frisse pastasalade is ideaal voor een lunch, picknick of barbecue.
20 min.
4 pers.
Sam D'Huyvetter pimpt de oldskool kapsalon en maakt er een heerlijke schotel van met Flandrien Rouge on top. Smakelijk!
30 min.
4 pers.
Daar is de lente, daar zijn...de asperges!
45 min.
4 pers.
Zomer op je bord! Een krokante pinsa met frisse pesto en de karaktervolle toets van Flandrien Gerijpt. Ideaal voor apero of als lichte maaltijd.
25 min.
4 pers.
Een hartig en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai op tafel zet. Knapperig, smeuïg en heerlijk bij elke maaltijd!
35 min.
4 pers.
In ‘Winterse Kost’ op njam! verwarmde Bart Desmidt iedereen met zijn heerlijke tartiflette, rijkelijk afgewerkt met Flandrien Gerijpt.
60 min.
4 pers.
Een feestelijke plaattaart met Flandrien Rouge Gerijpt, gekarameliseerde sjalotten en een krokante bite. Perfect voor elke gelegenheid!
60 min.
4 pers.
Een veggieburger met pit. Boordevol smaak en afgewerkt met een smeuïge toets Flandrien Rouge.
25 min.
4 pers.
Kabeljauwhaasjes met Flandrien Grand Cru, geroosterde honingtomaten en krokante kaaskoekjes. Simpel, stijlvol en boordevol smaak!
40 min.
4 pers.
Probeer deze romige butternut met Flandrien Grand Cru. Een ware smaakbom: zacht en romig, afgetopt met krokante salie en een pittige chiliolie.
60 min.
4 pers.
Asperges zoals je ze nog niet proefde. In een quichevormpje, recht uit de oven.
25 min.
4 pers.
Geniet van een echte klassieker! Deze ovenschotel met witloof, ham en een romige kaassaus op basis van Flandrien Jong brengt pure nostalgie op tafel.
60 min.
2 pers.
Witloofrolletjes met gandaham en een korst van Flandrien Gerijpt, geserveerd met knolselderstoemp. Pure Belgische gezelligheid!
40 min.
4 pers.
Gevulde aardappelen van de barbecue? Altijd een goed idee! Krokant, smeuïg en vol van smaak, perfect als bijgerecht of gewoon om van te genieten.
45 min.
4 pers.
Romig, hartig en vol smaak: deze risotto met Flandrien Jong, Italiaanse worst en paddenstoelen is pure comfort op je bord!
35 min.
4 pers.
Een verrassend lekkere croque die het hartige van Flandrien Gerijpt combineert met de zoete toets van bramencompote. Perfect voor een snelle lunch.
15 min.
1 pers.
Zin in een hartig gerecht? Bert Meewis serveerde in ‘Winsterse Kost’ op njam! een heerlijke quiche met Flandrien Gerijpt.
60 min.
4 pers.
Op zoek naar een eenvoudig ontbijtje met een twist? Deze cocotte-eitjes met kaas van bij ons zijn een must-try!
30 min.
2 pers.
Jelle Beeckman bracht een echte winterklassieker op tafel in ‘Winterse Kost’ op njam!: gevuld gehaktbrood met de volle smaak van Flandrien Oud.
60 min.
4 pers.
Deze knapperige boekweitpizza met Flandrien Oud en verse groenten is een smaakvolle twist op de klassieke pizza. Perfect voor een gezellige avond!
40 min.
4
Op zoek naar een eenvoudige lunch die knapperig, fris én een tikkeltje zoet is? Deze toast met Flandrien Light is jouw nieuwe favoriet!
15 min.
2 pers.
Wim Ballieu verraste in 'Winterse Kost' op njam! met een heerlijk orloffgebraad met Flandrien Jong. Dinner is served!
60 min.
4 pers.
Zin in een gerecht waar je gelukkig van wordt? Deze ovenschotel met prei, kippenballetjes en Flandrien Gerijpt is een echte winterklassieker.
45 min.
4 pers.
Gehaktballetjes gevuld met de aroma's van Flandrien Gerijpt, geserveerd in een zachte stoofvleessaus. Een ideaal gerecht voor een mooi familiemoment.
60 min.
4 pers.
Slecht weer buiten? Perfect! We brengen de warmte gewoon in huis met deze heerlijke ovenschotel met orzo, een rijke tomatensaus en Flandrien Gerijpt.
60 min.
4 pers.
Een Italiaanse klassieker is altijd een goed idee! Stephanie Bex geeft er een vleugje Belgisch karakter aan toe met onze kazen. Proef onze ‘Flasagne’!
60 min.
4 pers.
Op zoek naar een recept voor een druilerige dag? Risotto met butternut is je go to!
25 min.
2 pers.
Macaroni met witloof: een must try!
20 min.
4 - 5 pers.
Een ovenschotel met kaas, wie houdt daar nu niet van? Een lekker gerecht voor het hele gezin.
35 min.
2 pers.
Pastalovers, verenigt u! Met deze heerlijke pasta van de hand van Jeroen Meus gaat de zon onmiddellijk schijnen.
40 min.
4 pers.
Chef Bart Desmidt stak de handen uit de mouwen voor gehaktballetjes met een Vlaamse twist!
25 min.
4 pers.
Een super verrassend gerechtje met een echte umami flavour waar je iedereen mee omver blaast! Ontdek het recept van foodblogger @chloekookt.
15 min.
2 pers.
Een vergeten gerecht dat we niet zo vaak meer klaarmaken... Maar dat wel de absolute favoriet is van Wim Opbrouck!
30 min.
1 pers.
Kaas op de barbecue? Why not!
15 min.
1 pers.
Een tijdloze klassieker aan de feestdis: varkenskroon!
45 min.
4 pers.
Met deze dikke staafjespasta scoor je bij jong én oud. Lekker traditioneel vul je ze met een zachte, smakelijke inhoud.
55 min.
4 pers.
Kaaskroketten met Flandrien Kaas, why not!
60 min.
4 pers.
Een heerlijk authentiek recept dat 500 jaar teruggaat? Flandrien Kaas vormt de kers op de taart!
100 min.
4 pers.
Oh crêpe! Combineer versgemaakte hartige pannenkoeken met de krachtige, volle en intense smaak van Flandrien Oud.
40 min.
4 pers.
Een ovenschotel is altijd een goed idee. Lekker dampend op de tafel zorgt het voor een extra portie gezelligheid.
35 min.
4 pers.
Met tagliata serveer je een Italiaanse klassieker.
20 min.
2 pers.
De croque monsieur in verschillende jasjes. Met dit trio verhef je dé golden oldie van de simpele gerechten tot
een waar kaasfestijn.
15 min.
2 pers.
Witloof in de oven is zonder twijfel één van de meest legendarische Vlaamse klassiekers.
60 min.
4 pers.