Belgische vlag Belgische vlag

Ontdek onze
recepten

FILTER

Type gerechten

Kaas

Chefs/Foodbloggers

Bart Desmidt: <br/>croque boemboem <br/>met Flandrien Gerijpt

Bart Desmidt:
croque boemboem
met Flandrien Gerijpt

In ‘Winterse Kost’ op njam! maakte chef Bart Desmidt zijn eigen versie van de croque boemboem, met spiegelei én Flandrien Gerijpt.

icon clock30 min.

icon persons4 pers.

Djuna Moens:</br> Pinsa met Flandrien Gerijpt, courgette, artisjok en citroenpesto met Flandrien Grand Cru

Djuna Moens:
Pinsa met Flandrien Gerijpt, courgette, artisjok en citroenpesto met Flandrien Grand Cru

Zomer op je bord! Een krokante pinsa met frisse pesto en de karaktervolle toets van Flandrien Gerijpt. Ideaal voor apero of als lichte maaltijd.

icon clock25 min.

icon persons4 pers.

Bart Desmidt: <br/>Tartiflette met ham, <br/>prei en Flandrien Gerijpt

Bart Desmidt:
Tartiflette met ham,
prei en Flandrien Gerijpt

In ‘Winterse Kost’ op njam! verwarmde Bart Desmidt iedereen met zijn heerlijke tartiflette, rijkelijk afgewerkt met Flandrien Gerijpt.

icon clock60 min.

icon persons4 pers.

Djuna Moens:<br/> Witloofrolletjes in ham <br/>met kaassaus van <br/>Flandrien Jong

Djuna Moens:
Witloofrolletjes in ham
met kaassaus van
Flandrien Jong

Geniet van een echte klassieker! Deze ovenschotel met witloof, ham en een romige kaassaus op basis van Flandrien Jong brengt pure nostalgie op tafel.

icon clock60 min.

icon persons2 pers.

Djuna Moens:<br/> Croque met<br/> Flandrien Gerijpt, <br/>bramencompote en verse tijm

Djuna Moens:
Croque met
Flandrien Gerijpt,
bramencompote en verse tijm

Een verrassend lekkere croque die het hartige van Flandrien Gerijpt combineert met de zoete toets van bramencompote. Perfect voor een snelle lunch.

icon clock15 min.

icon persons1 pers.

Bert Meewis: <br/>Quiche met witloof,  <br/>ham en Flandrien Gerijpt

Bert Meewis:
Quiche met witloof,
ham en Flandrien Gerijpt

Zin in een hartig gerecht? Bert Meewis serveerde in ‘Winsterse Kost’ op njam! een heerlijke quiche met Flandrien Gerijpt.

icon clock60 min.

icon persons4 pers.

Jelle Beeckman: <br/>Gevuld gehaktbrood  <br/>met witloof, frietjes <br/>en Flandrien Oud

Jelle Beeckman:
Gevuld gehaktbrood
met witloof, frietjes
en Flandrien Oud

Jelle Beeckman bracht een echte winterklassieker op tafel in ‘Winterse Kost’ op njam!: gevuld gehaktbrood met de volle smaak van Flandrien Oud.

icon clock60 min.

icon persons4 pers.

Wim Ballieu: <br/>Orloffgebraad met doperwtjes, <br/>champignonroomsaus, puree <br/>en Flandrien Jong

Wim Ballieu:
Orloffgebraad met doperwtjes,
champignonroomsaus, puree
en Flandrien Jong

Wim Ballieu verraste in 'Winterse Kost' op njam! met een heerlijk orloffgebraad met Flandrien Jong. Dinner is served!

icon clock60 min.

icon persons4 pers.

Djuna Moens:<br/> Croque met<br/> Flandrien Gerijpt,<br/> peer en verse tijm

Djuna Moens:
Croque met
Flandrien Gerijpt,
peer en verse tijm

Comfortfood op z’n best! Deze croque met Flandrien Gerijpt, sappige peer en een vleugje tijm is een smaakvolle lunch die in een handomdraai klaar is.

icon clock10 min.

icon persons1 pers.

Stephanie Bex:<br/> Lasagne met<br/> Flandrien Gerijpt en<br/> Flandrien Oud

Stephanie Bex:
Lasagne met
Flandrien Gerijpt en
Flandrien Oud

Een Italiaanse klassieker is altijd een goed idee! Stephanie Bex geeft er een vleugje Belgisch karakter aan toe met onze kazen. Proef onze ‘Flasagne’!

icon clock60 min.

icon persons4 pers.

Jelle Beeckman: <br/>Butternutrisotto met Flandrien Oud, <br/>oregano en beurre noisette

Jelle Beeckman:
Butternutrisotto met Flandrien Oud,
oregano en beurre noisette

Op zoek naar een recept voor een druilerige dag? Risotto met butternut is je go to!

icon clock25 min.

icon persons2 pers.

Kathleen Brenders: <br/>Macaroni met witloof <br/> en Flandrien Gerijpt

Kathleen Brenders:
Macaroni met witloof
en Flandrien Gerijpt

Macaroni met witloof: een must try!

icon clock20 min.

icon persons4 - 5 pers.

Charlot Pauwels:<br/> Ovenschotel met gehakt, <br/>aardappelblokjes, <br/>Flandrien Gerijpt <br/>en Flandrien Rouge

Charlot Pauwels:
Ovenschotel met gehakt,
aardappelblokjes,
Flandrien Gerijpt
en Flandrien Rouge

Een ovenschotel met kaas, wie houdt daar nu niet van? Een lekker gerecht voor het hele gezin.

icon clock35 min.

icon persons2 pers.

Chloé Lauwers:<br/>cheesy ramen noodles <br/>met Flandrien Gerijpt

Chloé Lauwers:
cheesy ramen noodles
met Flandrien Gerijpt

Een super verrassend gerechtje met een echte umami flavour waar je iedereen mee omver blaast! Ontdek het recept van foodblogger @chloekookt.

icon clock15 min.

icon persons2 pers.

Wim Opbrouck: <br/>Karnemelkstampers<br/> met Flandrien Jong

Wim Opbrouck:
Karnemelkstampers
met Flandrien Jong

Een vergeten gerecht dat we niet zo vaak meer klaarmaken... Maar dat wel de absolute favoriet is van Wim Opbrouck!

icon clock30 min.

icon persons1 pers.

Jeroen Meus: <br/>Kaaskroket met Flandrien Gerijpt,<br/> ham en asperges

Jeroen Meus:
Kaaskroket met Flandrien Gerijpt,
ham en asperges

Kaaskroketten met Flandrien Kaas, why not!

icon clock60 min.

icon persons4 pers.

Ovenschotel met krieltjes, prei en Flandrien Gerijpt

Ovenschotel met krieltjes, prei en Flandrien Gerijpt

Een ovenschotel is altijd een goed idee. Lekker dampend op de tafel zorgt het voor een extra portie gezelligheid.

icon clock35 min.

icon persons4 pers.

Trio van croque met Flandrien Gerijpt, Jong én Grand Cru

Trio van croque met Flandrien Gerijpt, Jong én Grand Cru

De croque monsieur in verschillende jasjes. Met dit trio verhef je dé golden oldie van de simpele gerechten tot
een waar kaasfestijn.

icon clock15 min.

icon persons2 pers.

Witloofrolletjes met puree<br/>en Flandrien Gerijpt

Witloofrolletjes met puree
en Flandrien Gerijpt

Witloof in de oven is zonder twijfel één van de meest legendarische Vlaamse klassiekers.

icon clock60 min.

icon persons4 pers.

Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!