Ontdek onze
recepten
In ‘Winterse Kost’ op njam! maakte chef Bart Desmidt zijn eigen versie van de croque boemboem, met spiegelei én Flandrien Gerijpt.
30 min.
4 pers.
Zomer op je bord! Een krokante pinsa met frisse pesto en de karaktervolle toets van Flandrien Gerijpt. Ideaal voor apero of als lichte maaltijd.
25 min.
4 pers.
In ‘Winterse Kost’ op njam! verwarmde Bart Desmidt iedereen met zijn heerlijke tartiflette, rijkelijk afgewerkt met Flandrien Gerijpt.
60 min.
4 pers.
Geniet van een echte klassieker! Deze ovenschotel met witloof, ham en een romige kaassaus op basis van Flandrien Jong brengt pure nostalgie op tafel.
60 min.
2 pers.
Een verrassend lekkere croque die het hartige van Flandrien Gerijpt combineert met de zoete toets van bramencompote. Perfect voor een snelle lunch.
15 min.
1 pers.
Zin in een hartig gerecht? Bert Meewis serveerde in ‘Winsterse Kost’ op njam! een heerlijke quiche met Flandrien Gerijpt.
60 min.
4 pers.
Jelle Beeckman bracht een echte winterklassieker op tafel in ‘Winterse Kost’ op njam!: gevuld gehaktbrood met de volle smaak van Flandrien Oud.
60 min.
4 pers.
Wim Ballieu verraste in 'Winterse Kost' op njam! met een heerlijk orloffgebraad met Flandrien Jong. Dinner is served!
60 min.
4 pers.
Comfortfood op z’n best! Deze croque met Flandrien Gerijpt, sappige peer en een vleugje tijm is een smaakvolle lunch die in een handomdraai klaar is.
10 min.
1 pers.
Een Italiaanse klassieker is altijd een goed idee! Stephanie Bex geeft er een vleugje Belgisch karakter aan toe met onze kazen. Proef onze ‘Flasagne’!
60 min.
4 pers.
Op zoek naar een recept voor een druilerige dag? Risotto met butternut is je go to!
25 min.
2 pers.
Macaroni met witloof: een must try!
20 min.
4 - 5 pers.
Een ovenschotel met kaas, wie houdt daar nu niet van? Een lekker gerecht voor het hele gezin.
35 min.
2 pers.
Een super verrassend gerechtje met een echte umami flavour waar je iedereen mee omver blaast! Ontdek het recept van foodblogger @chloekookt.
15 min.
2 pers.
Een vergeten gerecht dat we niet zo vaak meer klaarmaken... Maar dat wel de absolute favoriet is van Wim Opbrouck!
30 min.
1 pers.
Kaaskroketten met Flandrien Kaas, why not!
60 min.
4 pers.
Een ovenschotel is altijd een goed idee. Lekker dampend op de tafel zorgt het voor een extra portie gezelligheid.
35 min.
4 pers.
De croque monsieur in verschillende jasjes. Met dit trio verhef je dé golden oldie van de simpele gerechten tot
een waar kaasfestijn.
15 min.
2 pers.
Witloof in de oven is zonder twijfel één van de meest legendarische Vlaamse klassiekers.
60 min.
4 pers.