Zes weken gerijpt, dat is langer dan gebruikelijk bij jonge kazen. Volgens Nederlandse wetgeving moet een jonge kaas minstens vier weken oud zijn. Wij doen er standaard twee weken bovenop; het zorgt voor een intensere smaak.
• 6 weken gerijpt op houten planken
• Smeuïg mondgevoel
• Jonge, maar karaktervolle kaas
• Volledig lactosevrij en glutenvrij
• Ideaal als dagelijks beleg op de boterham
Kaas bevat heel wat waardevolle voedingsstoffen. Het is rijk aan vitamine A (goed voor huid, haar, nagels en ogen), vitamine K (goed voor de bloedstolling), vitamine B2 (goed voor de energie in je lichaam) en B12 (nodig voor bloed en zenuwen). Daarnaast vind je in kaas ook veel mineralen als calcium (goed voor onze botten), fosfor, magnesium (nodig voor vorming van botten en tanden) en zink (goed voor ons afweersysteem). Tot slot zitten er ook hoogwaardige eiwitten in kaas
die je lichaam gebruikt als bouwstof.
Nog meer goed nieuws: alle Flandrien kazen zijn lactosevrij en glutenvrij!
Flandrien Jong bevat volgende ingrediënten:
Allergenen:
Volledig lactosevrij en glutenvrij
Energie |
kj |
1580 |
Energie |
kcal |
378 |
Vetten |
g |
30 |
Waarvan verzadigde vetzuren |
g |
22 |
Koolhydraten |
g |
0 |
Suikers |
g |
0 |
Vezels |
g |
0 |
Eiwitten |
g |
27 |
Zout |
g |
1,85 |
Een klassieker die met de toevoeging van enkele unieke ingrediënten naar een hoger niveau getild wordt.
75 min.
4 pers.
Met deze dikke staafjespasta scoor je bij jong én oud. Lekker traditioneel vul je ze met een zachte, smakelijke inhoud.
55 min.
4 pers.