20 min.
2 pers.
Snij de courgette (met behulp van mandoline) in fijne plakjes. Leg ze dakpansgewijs over elkaar op een bakpapier. Bestrijk met olijfolie, kruid met peper. Beleg met sneetje kaas. Herhaal dit drie keer.
Rooster ± 7 min onder de grill of tot de kaas mooi gesmolten of goudbruin is.
Haal uit de oven, beleg met rucola, groene asperges, gegrilde paprika en zongedroogde tomaat, vouw dicht tot een flapje. Serveer met salade naar keuze. Breng de salade op smaak met peper, olijfolie en een scheutje witte wijnazijn.
20 min.
2 pers.
Snij de courgette (met behulp van mandoline) in fijne plakjes. Leg ze dakpansgewijs over elkaar op een bakpapier. Bestrijk met olijfolie, kruid met peper. Beleg met sneetje kaas. Herhaal dit drie keer.
Rooster ± 7 min onder de grill of tot de kaas mooi gesmolten of goudbruin is.
Haal uit de oven, beleg met rucola, groene asperges, gegrilde paprika en zongedroogde tomaat, vouw dicht tot een flapje. Serveer met salade naar keuze. Breng de salade op smaak met peper, olijfolie en een scheutje witte wijnazijn.
Op zoek naar een alternatief recept voor een croque monsieur? Zoek niet langer! Foodblogger @helenkookt biedt inspiratie.
10 min.
1 pers.
Een vergeten gerecht dat we niet zo vaak meer klaarmaken... Maar dat wel de absolute favoriet is van Wim Opbrouck!
30 min.
1 pers.