Goede voornemens en genieten van lekker eten; ze gaan hand in hand…
Minder vet, evenveel smaak
Neem bijvoorbeeld onze Flandrien Light, die tot 35% minder vet bevat. Voor sommigen onder ons lijkt dat een onbelangrijk detail, maar voor anderen die op hun lijn willen letten, is dit een belangrijk weetje.
En het goede nieuws? Flandrien Light boet niet in aan smaak.
Als ambachtelijke kaasmakers staan kwaliteit en de smaak van onze kazen bij ons centraal.
Eerlijk? Als we zouden merken dat de smaak niet meer gewaarborgd blijft door het reduceren van het vetgehalte, dan zouden we Flandrien Light niet op de markt brengen. Onze beroepstrots laat dat niet toe…
Thuis op alle fronten
Doordat Flandrien Light acht weken gerijpt is, net als al onze andere kazen langer dan de doorsnee Goudse kazen, behoudt hij zijn volle smaak. De langere rijpingstijd zorgt er bovendien voor dat hij volledig lactosevrij is, extra goed nieuws voor mensen met gevoelige darmen.
Flandrien Light is veelzijdig in de keuken. Heerlijk in een traditioneel koud slaatje of als smaakmaker op een verrassende toast. Foodstyliste Sofie Noyen combineerde Flandrien Light met venkel en appel, een smaakvolle creatie waarmee ze haar gasten wist te verrassen.
Benieuwd naar haar recept? Bezoek onze site en laat je inspireren.