Belgische vlag Belgische vlag
Sluiten

Dagelijkse Kost en Flandrien Kaas,
een geslaagd huwelijk

Regelmatig gaat topchef Jeroen Meus in de keuken van Dagelijkse Kost aan de slag met Flandrien Kaas.
Dat is geen toeval, want er zijn heel wat gelijkenissen tussen ons beiden.

Dagelijkse kost en Flandrien Kaas, een geslaagd huwelijk

Pasta met spek, boerenkool en Flandrien Gerijpt. Toert met spinazie, raapjes en Flandrien Gerijpt. Flandrien Gerijpt-kaaskroket met ham en asperges. Wie net als ons fan is van wat Vlaanderens meest populaire tv-kok dagelijks op het bord tovert, die zal al gemerkt hebben dat Jeroen Meus vaak teruggrijpt naar Flandrien Kaas. Dat maakt ons niet alleen trots, het bewijst ook dat we over eenzelfde DNA beschikken.

Dagelijkse kost en Flandrien Kaas, een geslaagd huwelijk

Want net zoals Jeroen het belangrijk vindt om met lokale producten aan de slag te gaan, hebben wij er altijd een erezaak van gemaakt om het kaasmaken en rijpen volledig in eigen streek te laten verlopen. Als trotse ambassadeur van VLAM, die 'kazen van bij ons' graag in de kijker zet, houden wij eraan alle Flandrien kazen met Belgische melk te maken. Zo kunnen we je dagelijks échte Belgische kazen van bij ons serveren en tonen we dat we meer dan een volwaardig en lekker alternatief kunnen vormen voor de traditionele goudse kazen.

Dagelijkse kost en Flandrien Kaas, een geslaagd huwelijk

Bovendien zit er in de titel van zijn kookprogramma nog een ander woord vervat dat perfect van toepassing is op onze kazen. Want Flandrien Kaas is echt een kaas voor elke dag. Ideaal voor op de boterham of bij de lichte lunch ’s middags, maar ook de compagnon in de keuken of de extra vriend bij het aperitief.
Wij willen er zijn voor iedereen, met pure kazen die op elke keukentafel verschijnen of verwerkt worden in dagelijkse eenvoudige gerechten, zoals die van Jeroen Meus.

Dagelijkse kost en Flandrien Kaas, een geslaagd huwelijk

Wees dan ook niet verrast als je straks op de toonbank van je kaasspecialist of je slager een mooi én gratis pocketboekje ziet waarin ook een gerecht van Jeroen is opgenomen om mee aan de slag te gaan in de keuken.

Kan je zolang niet wachten om in je keuken te duiken?
Geen paniek, op onze website vind je alle Dagelijkse Kost-gerechten waarin Jeroen met Flandrien Kaas aan de slag ging.
Probeer het zelf uit en je zal zien, het wordt gegarandeerd een match,
net zoals Dagelijkse Kost en Flandrien Kaas dat zijn.

Succes en smakelijk!

Scenery
Wist je dat...

Flandrien Kaas enkel kaas verkoopt onder eigen merknaam?

Onze kazen vind je dus niet terug onder een andere merknaam, daarvoor is onze beroepstrots te groot…