Broodje Flandrien,
een klassieker
in een nieuw creatief jasje
Ook bruin vezelrijk brood kreeg een topscore mee. En dus konden we besluiten dat een klassiek broodje kaas altijd een goed idee is en blijft.
Alleen is een broodje of boterham met kaas zodanig evident geworden dat we er niet altijd nog aan denken. De culinaire mogelijkheden zijn dezer dagen zodanig toegenomen dat we gauw voor iets anders zouden gaan dan dat klassieke sneetje kaas.
We begrijpen dat, ook wij zijn vaak gulzig en nieuwsgierig om nieuwe dingen uit te proberen. Waarom altijd voor hetzelfde gaan als er zoveel nieuwe mogelijkheden zijn?
We gingen zelf aan de slag. Want het zou toch fijn zijn een eigen Broodje Flandrien te kunnen lanceren waarmee we nieuwe inspiratie kunnen geven aan anderen.
We legden ons oor onder meer te luister bij chef-kok Martijn Defauw van Rebelle die ons tipte hoe fijn bepaalde smaakcombinaties met jonge karaktervolle kaas wel konden zijn.
Zo creëerden we een eigen Broodje Flandrien met natuurlijk onze Flandrien Jong, ei, honing-mosterddressing en tuinkers. Het resultaat is een fris smaakbommetje dat eens wat variatie brengt in het gamma. En je weet het: verandering van spijs doet eten.
Wij zijn alvast 100% overtuigd. Bovendien wordt het Broodje Flandrien consequent samengesteld met producten van bij ons. Gezonde ingrediënten trouwens, die ook allemaal lactosevrij zijn.
Als het dus van ons afhangt, dan kan je je kinderen voortaan met een leuk, lekker en gezond Broodje Flandrien in de boterhamdoos naar school sturen.
Maar eerst zelf proeven, hé… Probeer het hier alvast zelf uit!
Smakelijk!