Belgische vlag Belgische vlag

Kaascrackers

icon clock20 min.

icon persons4 pers.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Rasp ondertussen de Flandrien Kaas.

Neem een mengkom en meng de geraspte Flandrien Kaas met de sesamzaadjes, het chiazaad en de pompoenpitten.
Werk af met Provençaalse kruiden en eventueel wat peper.

Bedek een bakplaat met bakpapier of met een ovenmat.
Maak hoopjes van de kaasmengeling. Zorg er steeds voor dat de kaas en de zaden goed door elkaar gemengd zijn.
Zet 10 à 15 minuten in de oven tot de koekjes goudbruin zijn. Laat ze daarna eerst afkoelen zodat ze terug hard worden en makkelijker van het bakpapier verwijderd kunnen worden. Als je er kan afblijven natuurlijk!

icon clock20 min.

icon persons4 pers.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Rasp ondertussen de Flandrien Kaas.

Neem een mengkom en meng de geraspte Flandrien Kaas met de sesamzaadjes, het chiazaad en de pompoenpitten.
Werk af met Provençaalse kruiden en eventueel wat peper.

Bedek een bakplaat met bakpapier of met een ovenmat.
Maak hoopjes van de kaasmengeling. Zorg er steeds voor dat de kaas en de zaden goed door elkaar gemengd zijn.
Zet 10 à 15 minuten in de oven tot de koekjes goudbruin zijn. Laat ze daarna eerst afkoelen zodat ze terug hard worden en makkelijker van het bakpapier verwijderd kunnen worden. Als je er kan afblijven natuurlijk!

Scenery
Wist je dat...

we elk jaar om en bij de 2 miljoen kilo kaas maken?

Dat zijn wekelijks 2400 bollen van 18 kilo!