Belgische vlag Belgische vlag

Wie kiest voor eenvoud,
heeft ook recht op kwaliteit


Onze maatschappij wordt steeds drukker en dus grijpen we af en toe ook eens terug naar zaken die ons dagelijks leven wat makkelijker maken. Een belegd broodje bijvoorbeeld. Je verliest er niet veel tijd mee en geef toe, een knapperig stokbroodje met lekker beleg, het smaakt altijd. Niets mis mee dus.

Alleen is het vreemd dat een snelle hap vaak ook meteen betekent dat het zo nauw niet steekt wat er precies op je favoriete broodje komt. Alsof iemand die kiest voor een ‘gewoon broodje kaas’ er meteen moet bijnemen dat hij ook gewone kaas krijgt.
Nieuwe verpakking: 500 g Flandrien Jong

Maar waarom zouden we ook op die momenten niet voor kwaliteit mogen gaan? Eigenlijk zou je de redenering precies moeten omdraaien: als je maar voor dat ene ingrediënt gaat, dan moet je toch altijd voor kwaliteit kiezen?

Gelukkig zijn er steeds meer broodjeszaken, traiteurs of slagers die begrepen hebben dat goede kaas op het brood net het verschil kan maken tussen een gewoon broodje kaas en een top broodje kaas.

Om die ondernemers aan te moedigen en te stimuleren, brachten we onlangs met Flandrien Kaas een nieuwe verpakking op de markt. 500 gram Flandrien Jong, handig voorgesneden, dakpansgewijs gestapeld én ontkorst. Daarmee willen we onze kaasfans zoveel mogelijk ontzorgen.

Nieuwe verpakking: 500 g Flandrien Jong

Bovendien bieden we ook handige stickers aan die handelaars zelf op hun Broodje Flandrien kunnen aanbrengen. Daarmee geven ze meteen ook een signaal naar hun klanten toe: hier wordt enkel met kwaliteitsproducten gewerkt.

En zo hebben we het graag. Want in deze steeds woeliger tijden zien we zaken als invoerheffingen, handelsoorlogen of protectionistische maatregelen soms met lede ogen aan. Maar één ding hebben we wel altijd in handen: de keuze voor kwaliteit van eigen bodem.

Volg jij ons voorbeeld? Vraag ernaar bij je vertegenwoordiger!

Scenery
Wist je dat...

melk het liefst zacht behandeld wordt?

Hoe bruusker je met melk omgaat, hoe groter het risico dat er iets fout loopt bij het kaas maken. Melk verdient dus ons grootste respect en voorzichtigheid.