Belgische vlag Belgische vlag
Sluiten

Flandrien Kaas, da’s dagelijkse kost!

Tegen een stukje Flandrien Kaas uit het vuistje zegt niemand nee. Maar ook in een lekkere maaltijd gaat zijn unieke aroma niet verloren. Dat je met Flandrien Kaas delicieuze bereidingen uit je potten tovert, weten ook topchefs als Jeroen Meus en Kobe Desramaults. Dit zijn hun bevindingen van onze lekkere kaas:

Flandrien Kaas, da's dagelijkse kost

Jeroen Meus: “Zo’n lekkere kaas!”

Elke dag toont Jeroen Meus dat overheerlijke maaltijden niet moeilijk of exotisch hoeven te zijn. Niet toevallig gebruikt hij voor zijn oer-Vlaamse spinazietoert raapjes en authentieke Flandrien Kaas van Belgische bodem. Deze zalige kaastaart kwalificeert dan wel als comfort food, maar met een gemiddelde quiche is hij niet te vergelijken. Door een kaas van superieure kwaliteit te gebruiken, beroert Jeroen met deze toert je hart én je smaakpapillen.

Vleesliefhebbers beginnen dan weer te watertanden bij Jeroens saltimbocca van kalfsvlees met pasta, tomatenpesto en Flandrien Kaas. Zoals de naam doet vermoeden, betreft het een Italiaanse specialiteit, maar dan met een stevige Belgische twist dankzij de combinatie met ham en kaas van lokale makelij. De keuze voor onze karaktervolle Flandrien Kaas voor de vulling maakt dit gerecht uiterst geschikt voor je feesttafel!

Flandrien Kaas, da's dagelijkse kost

Ook sterrenchef Kobe Desramaults is fan

Flandrien Kaas is de ster van je kaasplank, maar staat ook zijn mannetje op de sterrenplats van Kobe Desramaults. Het kookwonder achter sterrenrestaurant Chambre Séparée en De Superette ‘outte’ zich vorig jaar als liefhebber van onze Flandrien Kaas, toen hij Flandrien Kaas bombardeerde tot het uithangbord van zijn najaarsgerechten. Dat hij de passie voor ons eerlijke en hoogwaardige product deelt, werd opnieuw duidelijk tijdens onze recente campagne, waar hij met plezier het gezicht van was.

Onze passie voor kaas, met jouw kooktalenten

Waarom hebben sterrenkoks een boontje voor Flandrien Kaas? Omdat ze proeven dat er evenveel passie schuilgaat achter onze kazen als er in hun eigen bereidingen zit. Heb je zelf ook wel wat kooktalent in huis, of wil je eens imponeren met een kaasgerecht van een hoger niveau? Lees onze blogs en bezoek onze Facebookpagina voor meer exclusieve recepten met Flandrien Kaas.

Scenery
Wist je dat...

Al onze kazen
lactosevrij zijn?

Alle Flandrien kazen zijn minstens zes weken gerijpt, waardoor ze van nature geen lactose meer bevatten.