Belgische vlag Belgische vlag
Sluiten

Welke Flandrien Kaas kies je?

Flandrien Kaas heeft verschillende types kaas in de aanbieding. Maar wat is precies het verschil tussen al deze overheerlijke smaken? En welke kaas past het best bij jou? Ontdek het in deze blog.

Welke Flandrien Kaas<br/> past bij jou?

De zachte smaak van Flandrien Jong

De authentieke smaaksensatie van Flandrien Jong is het best te omschrijven als zacht en romig. Het is een toegankelijke kaas die door iedereen geliefd is. Deze kaas is perfect voor het hele gezin, aan de ontbijttafel of ’s middags tussen de boterham.

De pittige smaak van Flandrien Gerijpt

Flandrien Gerijpt smaakt veel pittiger dan klassiek belegen kaas. De rijpingstijd op houten planken van maar liefst zes maanden zorgt voor zijn unieke smaak. Deze kaas is ideaal voor echte kaasliefhebbers die graag genieten van een smaakvolle kaasschotel of een heerlijk aperitiefhapje.

De intense smaak van Flandrien Oud

Een krachtige, volle kaas met een intense, verfijnde smaak: dat is hoe je Flandrien Oud het best kan omschrijven. Deze kaas is perfect voor levensgenieters, op een terrasje vergezeld van een stevig trappistbier of een lekkere rode wijn.

De intense nasmaak van Flandrien Grand Cru

Door het lange rijpingsproces heeft Flandrien Grand Cru een lange, volle nasmaak en een brokkelige textuur. De gevormde zoutkristallen zorgen voor een ware smaaksensatie in de mond.

Deze kaas is uitstekend voor échte Bourgondiërs!

Welke Flandrien Kaas<br/> past bij jou?

De gezonde smaak van Flandrien Light

De naam doet vermoeden dat Flandrien Light minder ‘vol’ smaakt dan zijn kompanen, maar niets is minder waar. Dankzij de lange rijpingstijd heeft Flandrien Light een volle, uitgesproken smaak. En dat met 35% minder vet. Een kaas voor bewuste eters of mensen met een lactose- of glutenintolerantie? Check, want Flandrien Light is ook nog eens volledig lactose- en glutenvrij!

De unieke smaak van Flandrien Kaas

Heb je na het lezen van deze blog ook zo’n zin gekregen in onze lekkere Flandrien kazen? Dat komt goed uit, want je kan onze kazen bij de lokale handelaar terugvinden. Vraag ernaar! En laat ons weten welke kaas jou het meest kan bekoren.

Scenery
Wist je dat...

Al onze kazen
lactosevrij zijn?

Alle Flandrien kazen zijn minstens zes weken gerijpt, waardoor ze van nature geen lactose meer bevatten.