15 min.
2 pers.
Voor de sandwiches:
Snijd een Turks brood in de lengte doormidden. Smeer beide helften in met groene pesto. Beleg met sneetjes Flandrien Jong, enkele blaadjes spinazie en enkele schijfjes tomaat en komkommer. Leg de tweede helft van het Turks brood er bovenop, snijd het geheel in vierkantjes. Houd de vierkantjes samen met een prikkertje.
Voor de Aperol Spritz:
Meng 60 ml Aperol met 90 ml prosecco en 30 ml spuitwater. Voeg veel ijs toe. Werk af met een schijfje sinaasappel.
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.
15 min.
2 pers.
Voor de sandwiches:
Snijd een Turks brood in de lengte doormidden. Smeer beide helften in met groene pesto. Beleg met sneetjes Flandrien Jong, enkele blaadjes spinazie en enkele schijfjes tomaat en komkommer. Leg de tweede helft van het Turks brood er bovenop, snijd het geheel in vierkantjes. Houd de vierkantjes samen met een prikkertje.
Voor de Aperol Spritz:
Meng 60 ml Aperol met 90 ml prosecco en 30 ml spuitwater. Voeg veel ijs toe. Werk af met een schijfje sinaasappel.
Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.
Een ideaal aperitiefhapje zijn lekkere, huisgemaakte zoute koekjes.
40 min.
6 pers.
Chef Bart Desmidt ging aan de slag met Flandrien Oud. Voer voor een feestelijk aperitiefhapje!
10 - 20 min.
4 pers.