Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Flandrien Kaas verkozen tot West-Vlaamse HIB’er van het jaar

De Kazerij is met Flandrien Kaas verkozen tot West-Vlaamse HIB’er van het jaar. In november sleepte de karaktervolle, ambachtelijke kaas nog 3 medailles in de wacht op de World Cheese Awards in Noorwegen. En nu nog het prestigieuze ‘Handmade in Belgium’-label? Je zou er voor minder goesting van krijgen.

Flandrien Kaas: trotse drager van het HIB-label

Het ‘Handmade in Belgium’-label is een authenticiteitslabel waarmee UNIZO de makers van authentieke kwaliteitsproducten in de kijker zet. Eind vorig jaar werd De Kazerij bekroond met het HIB-label: Flandrien Kaas wordt er immers al sinds 2013 op ambachtelijke wijze voor minstens 50% met de hand geproduceerd.

De Kazerij is met Flandrien Kaas verkozen tot West-Vlaamse HIB’er van het jaar.

West-Vlaamse HIB’er van het jaar

Dat Flandrien Kaas nu ook verkozen is tot West-Vlaamse HIB’er van het jaar, is volgens zaakvoerders Jan Desmet en Helga Deloof de absolute bekroning van hun werk. Als provinciaal laureaat wordt Flandrien Kaas niet alleen HIB-ambassadeur voor de HIB-campagne van 2019-2020, maar dingen we ook mee naar de titel van nationaal HIB’er van het jaar.

 

Flandrien Kaas ook genomineerd voor nationaal HIB’er van het jaar

De volgende stap voor De Kazerij en Flandrien Kaas? Ongeduldig aftellen tot dinsdag 28 mei 2019, want dan wordt de nationale HIB’er van het jaar bekendgemaakt. Nog even afwachten dus, maar ondertussen blijven we bij De Kazerij heerlijke en karaktervolle, ambachtelijke kazen maken.

Terug naar overzicht