Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Werken bij Flandrien

De perfecte bol Flandrien Kaas? Daarvoor heb je heerlijke Vlaamse melk van de allerhoogste kwaliteit nodig én het vakmanschap van onze kaasmeesters. Het resultaat: een karaktervolle kaas van topkwaliteit, een flandrien waardig! De mooie resultaten die we jaar na jaar boeken op de World Cheese Awards liegen er niet om. Maar zonder de juiste medewerkers zou er natuurlijk geen Flandrien Kaas zijn.

Flandrien

Een flandrien is een echte doorzetter, een rasechte Vlaamse wielrenner die onvermoeid blijft doorrijden tot hij de eindmeet bereikt. Eén brok karakter waar gans België trots op is. Net als Flandrien Kaas. Daarom vind je nog steeds een flandrien terug in ons logo.

Flandrien Kaas zoekt flandriens

Een gezond bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Bij De Kazerij is dat niet anders. Wij zoeken échte flandriens. Nee, geen wielrenners, maar medewerkers met karakter. Onze ideale werkkracht is:
  • Gepassioneerd door kaas en zuivel
  • Flexibel
  • Leergierig
  • Autonoom
  • Familiaal
  • Een harde werker
Ben je helemaal van je melk omdat je jezelf herkent in de beschrijving hierboven? Lees dan snel verder!

Goesting om te werken bij Flandrien Kaas?

Ben jij de flandrien die we zoeken? Dan kom je terecht in De Kazerij, een financieel gezonde en ambitieuze kmo in Wervik die volop inzet op innovatie en groei. In ons gepassioneerd team van 20 werknemers voel je je vast meteen thuis!

Wil jij deel uitmaken van onze familie?

Solliciteer nu!

Blog

Heb jij kaas gegeten van lekker kokkerellen? Dan draai je je hand vast niet om voor onze heerlijke Flandrien-recepten. Ontdek op onze blog hoe je Flandrien Kaas verwerkt in de lekkerste gerechten. En pssst: je leest er ook alle nieuwtjes over Flandrien Kaas!

Ontdek alle posts
Ontdek alle posts