35 min.
2 pers.
Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Voeg een lepeltje olie toe en kruid af met peper, zout en look. Steek in de airfryer voor een 15-20 min op 180 graden.
Stoof ondertussen de ui en de look aan, voeg het gehakt toe en kruid af met peper en zout.
Voeg daarna de passata, het bouillonkuipje en de tacokruiden toe. Laat even sudderen vooraleer je de spinazie toevoegt. Voeg als laatste de roomkaas toe.
Rasp de kaas.
Doe het gehaktmengsel in een ovenschaal, leg er de aardappeltjes op en doe er de kaas over.
35 min.
2 pers.
Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Voeg een lepeltje olie toe en kruid af met peper, zout en look. Steek in de airfryer voor een 15-20 min op 180 graden.
Stoof ondertussen de ui en de look aan, voeg het gehakt toe en kruid af met peper en zout.
Voeg daarna de passata, het bouillonkuipje en de tacokruiden toe. Laat even sudderen vooraleer je de spinazie toevoegt. Voeg als laatste de roomkaas toe.
Rasp de kaas.
Doe het gehaktmengsel in een ovenschaal, leg er de aardappeltjes op en doe er de kaas over.
Witloof in de oven is zonder twijfel één van de meest legendarische Vlaamse klassiekers.
60 min.
4 pers.
In ‘Winterse Kost’ op njam! verwarmde Bart Desmidt iedereen met zijn heerlijke tartiflette, rijkelijk afgewerkt met Flandrien Gerijpt.
60 min.
4 pers.