30 min.
2 pers.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in kleine blokjes. Halveer de kerstomaatjes.
Snijd een hoedje van de pistolets en hol ze lichtjes uit. Leg in elk broodje een plakje ham. Verdeel de ui, spinazieblaadjes, courgetteblokjes en kerstomaatjes over de broodjes.
Breek voorzichtig een eitje boven elk broodje. Strooi er geraspte Flandrien Gerijpt over en kruid met peper en zout.
Plaats de gevulde broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de hoedjes naast de broodjes. Zet de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven, tot het ei gaar en de kaas goudbruin is.
30 min.
2 pers.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in kleine blokjes. Halveer de kerstomaatjes.
Snijd een hoedje van de pistolets en hol ze lichtjes uit. Leg in elk broodje een plakje ham. Verdeel de ui, spinazieblaadjes, courgetteblokjes en kerstomaatjes over de broodjes.
Breek voorzichtig een eitje boven elk broodje. Strooi er geraspte Flandrien Gerijpt over en kruid met peper en zout.
Plaats de gevulde broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de hoedjes naast de broodjes. Zet de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven, tot het ei gaar en de kaas goudbruin is.