10 min.
1 pers.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.
Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.
Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.
10 min.
1 pers.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de rode ui goudbruin. Zet opzij en veeg de pan even schoon.
Beleg de 4 sneetjes brood met de kaas, vijgen, gebakken rode ui en verse basilicum en leg de andere sneetjes erop.
Verhit opnieuw een klontje boter in de pan en bak de croques langs elke zijde goudbruin.
Fris, licht en toch boordevol smaak. Deze erwtensoep met Flandrien Oud is het perfecte lente-voorgerecht.
30 min.
4 pers.
Een hartige appeltaart met bloedworst en kaas? Op z’n minst gezegd een verrassende combinatie!
45 min.
4 pers.