10 min.
1 pers.
Neem 2 sneden brood en beleg ze met sneetjes Flandrien Gerijpt, plakjes peer en enkele tijmblaadjes. Besmeer de overige 2 sneden met abrikozenconfituur en leg ze op de belegde sneden, met de confituurkant naar binnen.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de croques aan beide kanten goudbruin en krokant.
Werk af met wat verse tijm en een extra stukje peer.
10 min.
1 pers.
Neem 2 sneden brood en beleg ze met sneetjes Flandrien Gerijpt, plakjes peer en enkele tijmblaadjes. Besmeer de overige 2 sneden met abrikozenconfituur en leg ze op de belegde sneden, met de confituurkant naar binnen.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de croques aan beide kanten goudbruin en krokant.
Werk af met wat verse tijm en een extra stukje peer.
Kaas op de barbecue? Why not!
15 min.
1 pers.
Een opvallende salade: kleurrijk en vol smaak. Sofie Noyen combineert knapperige venkel, appel en de zachte Flandrien Light – een echte aanrader!
20 min.
1 pers.