Goesting ...

in karaktervolle kaas

van Vlaamse bodem!

Goesting ... in karaktervolle

kaas van Vlaamse bodem!

Ontdek onze kazen! laat je inspireren
     

Over Flandrien Kaas

Flandrien Kaas, da's een ambachtelijk bereide, karaktervolle Belgische kaas met een intense, lange nasmaak en een smeuïge textuur. Of je nu elke dag kaas eet of slechts af en toe: van Flandrien Kaas krijg je goesting!

De beste kaas
ter wereld

Onze Flandrien Kazen werden reeds meermaals bekroond op de prestigieuze World Cheese Awards.

Ontdek onze
bekroonde kazen

Flandrien Kaas, dat is ...

Kwaliteit: Flandrien Kaas ontstaat bij de bron: Vlaamse melk van topkwaliteit. We hanteren een strenge kwaliteitsnorm in onze receptuur en tijdens het productieproces zodat elke Flandrien Kaas perfect is!

Ambitie: We zijn ambitieus en willen de beste zijn, steeds met respect voor het ambacht en ons product.

Geduld: Kwaliteit kost tijd. We gunnen onze kazen dan ook de tijd die ze nodig hebben om hun perfectie te bereiken.

Passie: De passie voor kaas en zuivel werd doorgegeven van vader op zoon en van zoon op kleinzoon. Zonder passie geen Flandrien Kaas.

Traditie: Onze kazen worden bereid volgens het traditionele recept. Het vakmanschap van onze kaasmeesters is daarbij cruciaal.

Handmade in Belgium

Flandrien Kaas is authentiek, Belgisch én handgemaakt. Daarom kreeg Flandrien Kaas van UNIZO het authenticiteitslabel Handmade in Belgium. En daar zijn we trots op!

Flandrien Kaas: 3 generaties kaas

"Het was altijd een droom van mijn grootvader om een kaasmakerij te bouwen. Ik ben dan ook fier dat we erin geslaagd zijn om zoveel jaar later die droom waar te maken."

Jan Desmet, zaakvoerder

Blog

Heb jij kaas gegeten van lekker kokkerellen? Dan draai je je hand vast niet om voor onze heerlijke Flandrien-recepten. Ontdek op onze blog hoe je Flandrien Kaas verwerkt in de lekkerste gerechten. En pssst: je leest er ook alle nieuwtjes over Flandrien Kaas!

Ontdek alle posts
Ontdek alle posts